Skip to main content

Sopro Online

Edullinen suomalainen oppimisalusta alk. 29€/kk

Sopro Online taipuu moneen ja on tarvittaessa paljon muutakin kuin oppimisalusta! Helppokäyttöisen järjestelmän avulla hoidat perehdytyksen, henkilöstökoulutuksen sekä osaamisen kehittämisen näppärästi ja kustannustehokkaasti.

Varaa online-esittely
Tilaa Sopro Online

Perehdytä, kouluta ja kehitä osaamista

Aloita käyttö alkaen hintaan 29€/kk

Aloita oppimisalustan käyttö viidellä (5) käyttäjällä hintaan 29€/kk (+ALV). Käyttäjämäärän myöhemmin kasvaessa, päivittyy sopimus edullisen portaikkohinnoittelun mukaisesti vastaamaan organisaatiosi aktiivista käyttäjämäärää.

Tarjoamme Sopro Onlinen aina tyytyväisyystakuulla! Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit peruuttaa sopimuksen ensimmäisen 30 päivän aikana, jolloin emme veloita maksua edes ensimmäiseltä kuukaudelta. Tyytyväisyystakuu koskee kaikkia käyttäjämääriä.

Tarjoa ja jaa tietoa
Luo kiinnostavaa sisältöä
Pidä yhteyttä myös etänä
Kaikille laitteille skaalautuvan alustan ansiosta tarvittavat tiedot ovat aina käden ulottuvilla!

Tehokkaasti kohti tavoitteita

Sopro Online yhdistää modernin teknologian ja somesta tutut viestintämahdollisuudet helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Tavoitelähtöinen järjestelmä tukee oppimista ja tekee osaamisen kehittymisen kaikille osapuolille näkyväksi.

Keskeisenä työkaluna toimii oppijan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa tietojen ja taitojen kehittymistä kuvataan havainnollisten graafien avulla, aina lähtötilanteesta tavoitetasoon asti. Edistymisen seuranta on läpinäkyvää. Monipuolisten seuranta- ja palautetyökalujen ansiosta kouluttaja voi antaa jatkuvaa palautetta, ja ohjata oppijaa oikeaan suuntaan ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Henkilöstökoulutus verkossa

Sopro Online tarjoaa helpon tavan hallinnoida henkilöstön koulutuksia havainnollisten näkymien ja tarvekohtaisten osaamispolkujen avulla. Luo henkilöstölle koulutuksia, hallitse kurssikohtaisia sisältöjä, täydennä puuttuvaa osaamista ja uusi koulutuksia nopeasti.

Jäsennä ja jaa koulutusmateriaali tehokkaasti työntekijöille. Anna työntekijöidesi suorittaa tarvittavia kursseja ja koulutuksia. Hyödynnä näyttäviä, vuorovaikutteisia oppimistehtäviä.

Digiperehdytys

Digiperehdytys tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia luoda kiinnostava ja tehokas perehdytys työntekijöille. Digiperehdytys voi sisältää esimerkiksi videoita ja tehtäviä, jotka tekevät prosessista mielekkäämmän, jolloin opittu on helpompi sisäistää. Selkeiden tavoitteiden ja digitaalisen seurannan avulla voidaan varmistaa, että työsuhteen tärkein koulutus tulee suoritettua ja sisäistettyä huolellisesti ja perinpohjaisesti. Lisäksi mobiilissa toimiva digiperehdytys kulkee aina taskussa mukana, jolloin tietoihin voi palata aina silloin kun se on ajankohtaista.

Henkilöstön osaamisen kehittäminen

Sopro Online tarjoaa luontevan polun edetä suunnitelmallisempaan ja tehokkaampaan osaamisen kehittämiseen. Olemassa olevat koulutusmateriaalit yritysintrassa ja pilvipalveluissa voidaan hyödyntää täysimääräisesti oppimisalustalla. Ensimmäisessä vaiheessa verkko-oppimisalusta otetaan avuksi materiaalien kohdentamiseen henkilöstöryhmille. Tämän jälkeen oppimista voidaan tehostaa muun muassa motivoivilla oppimistehtävillä, harjoituksilla ja vuorovaikutustoiminnoilla.

Sopro Onlinessa osaamisen kehittymisen seuranta on läpinäkyvää ja edistymisestä voidaan antaa jatkuvaa palautetta. Keskeinen työkalu tässä on työntekijän henkilökohtainen kehittymissuunnitelma. Kehittymissuunnitelmia voidaan luoda myös henkilöstöryhmittäin. Tämä mahdollistaa edistymisen seuraamisen, jonka jälkeen oppimista voidaan kehittää edelleen tavoitteellisempaan suuntaan – mahdollisuuksia on lukemattomia.

Perehdytä ja kouluta tehokkaasti

Tarjoa ja jaa tietoa näppärästi

Luo monipuolista ja kiinnostavaa sisältöä

Aseta selkeät tavoitteet ja seuraa edistymistä

Tue ja anna palautetta

Hyödynnä automatiikkaa ja säästä aikaa

Varmista oikea-aikainen tiedonjako myös etänä

Edullinen portaikkohinnoittelu käyttäjämäärän mukaan

Taulukossa näkyviin hintoihin lisätään ALV 24%

5 käyttäjää

29

/kk
 • max. 5 käyttäjää

40 käyttäjää

79

/kk
 • max. 40 käyttäjää
 • vuoden sopimus
 • kuukausisopimuksella: 99€/kk

100 käyttäjää

159

/kk
 • max. 100 käyttäjää
 • vuoden sopimus
 • kuukausisopimuksella: 179€/kk

200 käyttäjää

219

/kk
 • max. 200 käyttäjää
 • vuoden sopimus
 • kuukausisopimuksella: 239€/kk

300 käyttäjää

259

/kk
 • max. 300 käyttäjää
 • vuoden sopimus
 • kuukausisopimuksella 279€/kk

Kokeile Sopro Onlinea riskittömästi tyytyväisyystakuulla!

Tilaa Sopro Online

Yrityksesi tarpeisiin mukautuva oppimisalusta

Sopro Online Plus -palvelun räätälöimme yrityksesi tarpeiden mukaisesti – lukuisista lisämoduuleista voit valita käyttöön tarvitsemasi

Brändin mukainen ilme

Oman yrityksen näköinen oppimisalusta? Ilman muuta! Lisäämme yrityksesi logon ja brändin mukaiset värit toiveesi mukaan.

Integraatiot

Hoidamme tarvittavat integraatiot yrityksesi käytössä oleviin järjestelmiin, CRM:ään, HR-järjestelmään ja muihin tarvittaviin palveluihin.

Räätälöinti

Tuotteemme on omaa suomalaista käsityötämme – räätälöimme sen tarvittaessa vastaamaan vaativiakin tarpeita.

Tutustu lisäominaisuuksiin ja pyydä tarjous!

Sopro Online Plus
1

Rekisteröidy järjestelmään

Lisää tarvittaessa muita käyttäjiä, kuten HR-henkilöstö
2

Luo koulutus ja lisää materiaalit

a) Hyödynnä mallipohjaa
b) Luo alusta asti oma koulutus
c) Luo oma kehittymissuunnitelma koulutuksen rungoksi
3

Kutsu oppijat koulutukseen

Oppijat voivat itse rekisteröityä järjestelmään annetussa osoitteessa
4

Valmista - oppiminen voi alkaa!

Rediteq Oy

Olemme suomalainen, Suomesta palvelua tarjoava yritys – yhteydenpito meihin on helppoa!

Ensiluokkainen asiakas- ja tukipalvelumme takaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen

Käsittelemme henkilötietoja jo 30 vuoden kokemuksen tuomalla huolellisuudella

Käytämme Microsoftin Azuren palvelinkapasiteettia, jonka palvelimet sijaitsevat EU-alueella. Tiedot varmuuskopioidaan joka yö

Meillä on käytettävissämme palvelinkapasiteettia Suomessa sijaitsevassa palvelinkeskuksessa niitä asiakkaita varten, jotka tätä edellyttävät

1. Täytä tilauslomake

2. Perustamme ympäristön hetkessä

3. Rekisteröidy järjestelmään

4. Luo koulutus (hyödynnä mallipohjaa)

5. Lisää koulutusmateriaalit

6. Oppijat voivat rekisteröityä ja oppiminen voi alkaa!

Kokeile riskittömästi 1 kuukauden ajan

Tyytyväisyystakuu

Aloita oppimisalustan käyttö riskittömästi täydellä tyytyväisyystakuulla alkaen hintaan 29€/kk (+ALV). Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit peruuttaa sopimuksen ensimmäisen 30 päivän aikana, jolloin mitään ei veloiteta. Muussa tapauksessa voit jatkaa käyttöä samalla kuukausihinnalla tai päivittää sopimuksen tarvittaessa edullisen portaikkohinnoittelun mukaisesti vastaamaan organisaatiosi kokonaiskäyttäjämäärää.

 

Tilaa Sopro Online

Varaa online-esittely

Valitse kalenterista sopiva aika n. 30 minuutin mittaiselle online-esittelylle. Kuulemme mielellämme lisää tarpeestanne, ja kerromme mitä tuotteemme voivat tarjota juuri sinulle!