Skip to main content

Study@

Study@ on innovatiivinen sähköinen oppimisalusta, joka tukee oppimista, opettamista ja vuorovaikutusta ajasta ja paikasta riippumatta. Se on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille, joten käyttö sujuu moitteetta myös kosketusnäytöllä. Alustasta on saatavilla myös erillinen ladattava mobiilisovellus IOSille ja Androidille.

Tekoälyavusteinen oppimisalusta tukee oppimista ja helpottaa opettajan työtaakkaa. Tekoäly avustaa mm. tutkinnon perusteiden ymmärtämisessä ja kääntämisessä opiskelijan äidinkielelle. Lisäksi tekoälyä voidaan hyödyntää oppimistehtävien luonnissa.

Kokeile demoa

Moderni verkko-oppimisalusta

Tavoitelähtöistä oppimista

Study@ yhdistää modernin teknologian ja somesta tutut viestintämahdollisuudet helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Tavoitelähtöinen järjestelmä tukee parhaalla mahdollisella tavalla oppimista ja opettamista, sekä lisää vuorovaikutusta oppimisprosessiin osallistuvien välillä ajasta ja paikasta riippumatta.

Keskeisenä työkaluna toimii opiskelijan henkilökohtainen kehittymissuunnitelma, jossa tietojen ja taitojen kehittymistä kuvataan mm. havainnollisten graafien avulla, aina lähtötilanteesta tavoitetasoon asti. Edistymisen seuranta on läpinäkyvää, ja monipuolisten seuranta- ja palautetyökalujen ansiosta opettaja voi antaa jatkuvaa palautetta, ja ohjata opiskelijaa oikeaan suuntaan ajasta ja paikasta riippumatta.

Läpinäkyvä alusta opiskelijalle ja kouluttajalle

Opettajan näkymässä onnistuu esimerkiksi harjoitusten laatiminen opiskelijoille, opetusmateriaalin jakaminen, opintojen edistymisen seuraaminen, palautteen antaminen sekä tehtävien arvioinnit.

Opiskelijan näkymä on uudenaikainen interaktiivinen oppimisympäristö profiilisivuineen, jossa hän voi suorittaa motivoivia oppimistehtäviä, seurata opintojensa edistymistä, sekä pyytää ja ottaa vastaan ohjausta ja palautetta.

Tekoäly opiskelijan ja opettajan apuna

Tutkinnon perusteilla opetettu tekoälyavustajamme osaa auttaa niin henkilökohtaistamisessa kuin tutkinnon sisällön ymmärtämisessäkin, mistä hyötyvät erityisesti heikosti suomea osaavat opiskelijat. ChatGPT-pohjaista avustajaa voidaan hyödyntää mm. tutkinnon perusteiden selkokielistämisessä. Opettajan apuna tekoäly luo käden käänteessä oppimistehtäviä sekä tutkinnon perusteiden että tekstidokumenttien mukaan. Yhdessä mobiilin käytettävyyden kanssa käyttäjän kanssa keskusteleva tekoäly luo koulutukseen ennennäkemättömiä mahdollisuuksia.

Lue lisää

Ajasta ja paikasta riippumatonta oppimista

Study@ pitää sisällään monipuoliset viestintäominaisuudet, jotka helpottavat vuorovaikutusta ajasta ja paikasta riippumatta, ja mahdollistavat interaktiivisen palautteen antamisen. Kurssien ja tehtävien kommentointi somesta tuttuun tapaan rohkaisee käyttäjiä keskusteluun.

Oppimisalusta ilmoittaa reaaliajassa sekä kouluttajille että opiskelijoille uusista viesteistä ja tärkeistä tapahtumista. Reaaliaikaisten työkalujen avulla kouluttajat pystyvät sitouttamaan opiskelijat tiiviisti oppimisprosessiin, jolloin oppimiskyky paranee.

Täysin sähköinen arviointiprosessi allekirjoituksineen

Study@ -oppimisalusta mahdollistaa opiskelijan näytön suunnittelun ja arvioinnin täysin sähköisesti. Järjestelmässä hoituvat sekä palautteenanto, dokumentointi, että arviointiin käytettävien lomakkeiden sähköinen allekirjoitus. Allekirjoitus voidaan hoitaa mobiilivarmenteen avulla, jolloin vältytään lukuisilta sopimuksilta ja paperityöltä. Sovelluksessa kaikki osapuolet voivat osallistua arviointiin omissa rooleissaan.  Kun näyttötiedot toimitetaan lopuksi automaattisesti Koski-palveluun, koko näyttöprosessi on hoidettu ilman ensimmäistäkään paperidokumenttia. Sujuva sähköinen prosessi tehostaa toimintaa ja tuo merkittäviä hallinnollisia säästöjä.

Oppilaitoksen hälytyskanava

Oppimisympäristön sisäänrakennetun turvahälytysjärjestelmän avulla voidaan välittää kiireellisiä turvahälytyksiä eri puolilla kampusta työskenteleville opiskelijoille ja henkilökunnalle. Toiminnallisuus mahdollistaa tehokkaan vaaratilanteista tiedottamisen sekä hälytykset suoraan opiskelijoiden ja henkilökunnan puhelimiin.

Hälytyskanava ohittaa kaiken muun sovelluksessa näytettävän sisällön kertoen vaaratilanteesta ja ohjeistaa toimenpiteistä turvaan hakeutumiseksi. Toiminnallisuutta tukevat sovelluksen ääni- ja värinähälytykset sekä valmisteltuihin lähetysryhmiin ja viestipohjiin perustuvat tekstiviestien massalähetysmahdollisuudet. Nämä yhdessä mahdollistavat jopa tuhansien henkilöiden tavoittamisen sekunneissa hälytyksen aktivoinnista.

Visuaalinen ja helppokäyttöinen
Tekoälyavusteinen
Soveltuu kaikille laitteille (erillinen mobiilisovellus)
Tukee koko oppimisprosessia ajasta ja paikasta riippumatta
Tukee vuorovaikutusta
Mahdollistaa tiedon ja opetusmateriaalin jakamisen
Tuo läpinäkyvyyttä oppimisprosessiin
Mahdollistaa oppijan yksilöllisen ohjaamisen ja oppimisen etenemisen seuraamisen

Rediteq on tietotekniikan ammattilainen ja luotettava kumppani, jolla on vahva osaaminen sivistystoimialasta yleensä ja ammatillisesta koulutuksesta erityisesti.

Harri VaaraTurun ammatti-instituutin projektipäällikkö

Kokeile demoa

Demosta löydät lyhyitä videotehtäviä, joiden avulla pääset tutustumaan järjestelmän perusominaisuuksiin ja saat yleiskuvan siitä, miltä järjestelmä näyttää ja tuntuu opiskelijan näkökulmasta.

Kokeile demoa

Täytä tietosi lomakkeelle niin saat sähköpostiisi kertakäyttöisen kirjautumislinkin oppimisalustan demoversioon.

Varaa online-esittely

Valitse kalenterista sopiva aika n. 30 minuutin mittaiselle online-esittelylle. Kuulemme mielellämme lisää tarpeestanne, ja kerromme mitä tuotteemme voivat tarjota juuri sinulle!