Interaktiivinen verkko-oppimisalusta

Study@

Study@ on innovatiivinen sähköinen oppimisalusta, joka tukee oppimista, opettamista ja vuorovaikutusta ajasta ja paikasta riippumatta. Se on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille, joten käyttö sujuu moitteetta myös kosketusnäytöllä.
Järjestelmään integroidun H5P teknologian ansiosta jaettavien, interaktiivisten ja motivoivien oppimistehtävien hyödyntäminen on helppoa.

Kokeile demoa

Tavoitteellista oppimista

Study@ yhdistää modernin teknologian ja somesta tutut viestintämahdollisuudet helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Tavoitelähtöinen järjestelmä tukee parhaalla mahdollisella tavalla oppimista ja opettamista, sekä lisää vuorovaikutusta oppimisprosessiin osallistuvien välillä ajasta ja paikasta riippumatta.

Keskeisenä työkaluna toimii opiskelijan henkilökohtainen kehittymissuunnitelma, jossa tietojen ja taitojen kehittymistä kuvataan mm. havainnollisten graafien avulla, aina lähtötilanteesta tavoitetasoon asti. Edistymisen seuranta on läpinäkyvää, ja monipuolisten seuranta- ja palautetyökalujen ansiosta opettaja voi antaa jatkuvaa palautetta, ja ohjata opiskelijaa oikeaan suuntaan ajasta ja paikasta riippumatta.

Soveltuu erinomaisesti

• Ammatilliseen koulutukseen

• Korkeakouluille

Aikuiskoulutukseen

Oppisopimustoimintaan

• Koulutusyrityksille

Läpinäkyvä alusta opiskelijalle ja kouluttajalle

Opettajan näkymässä onnistuu esimerkiksi harjoitusten laatiminen opiskelijoille, opetusmateriaalin jakaminen, opintojen edistymisen seuraaminen, palautteen antaminen sekä tehtävien arvioinnit.

Opiskelijan näkymä on uudenaikainen interaktiivinen oppimisympäristö profiilisivuineen, jossa hän voi suorittaa motivoivia oppimistehtäviä, seurata opintojensa edistymistä, sekä pyytää ja ottaa vastaan ohjausta ja palautetta.

Monipuoliset viestintäominaisuudet

Study@ pitää sisällään monipuoliset viestintäominaisuudet, jotka helpottavat vuorovaikutusta ajasta ja paikasta riippumatta, ja mahdollistavat interaktiivisen palautteen antamisen. Kurssien ja tehtävien kommentointi somesta tuttuun tapaan rohkaisee käyttäjiä keskusteluun.

Oppimisalusta ilmoittaa reaaliajassa sekä kouluttajille että opiskelijoille uusista viesteistä ja tärkeistä tapahtumista. Reaaliaikaisten työkalujen avulla kouluttajat pystyvät sitouttamaan opiskelijat tiiviisti oppimisprosessiin, jolloin oppimiskyky paranee.

Täysin sähköinen arviointiprosessi allekirjoituksineen

Uusi moduulimme mahdollistaa opiskelijan näytön suunnittelun ja arvioinnin täysin sähköisesti. Järjestelmässä hoituvat sekä palautteenanto, dokumentointi, että arviointiin käytettävien lomakkeiden sähköinen allekirjoitus. Allekirjoitus voidaan hoitaa mobiilivarmenteen avulla, jolloin vältytään lukuisilta sopimuksilta ja paperityöltä. Sovelluksessa kaikki osapuolet voivat osallistua arviointiin omissa rooleissaan.  Kun näyttötiedot toimitetaan lopuksi automaattisesti Koski-palveluun, koko näyttöprosessi on hoidettu ilman ensimmäistäkään paperidokumenttia. Sujuva sähköinen prosessi tehostaa toimintaa ja tuo merkittäviä hallinnollisia säästöjä.

Tukee vuorovaikutteisuutta
Mahdollistaa tiedon ja opetusmateriaalin jakamisen
Selainkäyttöinen
Tukee koko oppimisprosessia ajasta ja paikasta riippumatta
Soveltuu kaikille laitteille
Tuo läpinäkyvyyttä oppimisprosessiin
Mahdollistaa oppijan yksilöllisen ohjaamisen ja oppimisen etenemisen seuraamisen
Visuaalinen ja helppokäyttöinen

Oppivelvollisuus laajenee 2021 – huoltajan käyttöliittymä pian Studyyn!

Oppivelvollisuus laajenee vuonna 2021. Sen vuoksi olemme kehittämässä Study@-alustallemme huoltajan käyttöliittymää, jotta järjestelmämme vastaisi asiakkaidemme tarpeisiin myös uudistuksen jälkeen.

Lue lisää

– Rediteq on tietotekniikan ammattilainen ja luotettava kumppani, jolla on vahva osaaminen sivistystoimialasta yleensä ja ammatillisesta koulutuksesta erityisesti.

Turun ammatti-instituutin projektipäällikkö Harri Vaara.

Lue asiakastarina

Mobiili oppimisalusta toimii kaikilla laitteilla

Study@ on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille, ja kaikkia sen toiminnallisuuksia voidaankin käyttää sujuvasti myös kosketusnäyttöisillä laitteilla.

Kokeile maksutonta demoa

Demosta löydät lyhyitä videotehtäviä, joiden avulla pääset tutustumaan järjestelmän keskeisiin ominaisuuksiin.

Täytä yhteystietosi lomakkeelle, niin saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset kokeilemaan demoa!