Skip to main content

Referenssit

Ohjelmistomme ovat laajassa käytössä sekä oppilaitoksissa että yrityksissä.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Katso mitä asiakkaamme sanovat tuotteistamme ja palvelustamme

Kiitos suuresti kaikesta avusta, on ollut äärimmäisen mukavaa tehdä yhteistyötä, kun saamme vastauksia näin nopeasti ja täsmällisesti. Petterille myös suuri kiitos!

Ilman tätä systeemiä ei olisi mahdollisuutta "valvoa" ja ohjata opiskelijoita työssäoppimisjaksolla, ilman tätä ei olisi mahdollisuutta yksilöllisiin polkuihin, niin valintojen kuin ympäristöjen suhteen myöskään oppilaitoksella.
Ihan ehdoton peli!

Jouko

WAU, ei oo häpee olla nopee ☺
Isot kiitokset sulle Mats.

Erittäin iso kiitos käyttäjäystävällisestä ja erittäin monipuolisesta oppilashallintaohjelmasta teille, olette tehneet super mahtavaa työtä!

Monya

Hei! Kiitos tiedosta ja nopeasta ratkaisusta.

Heidi

Haluan vielä erikseen antaa teille asiakaspalautetta erinomaisesta palvelusta. Olemme aina saaneet teiltä todella hyvää palvelua ja kaikkiin pyyntöihin on aina vastattu kiitettävällä laadulla ja nopeudella. Olen henkilökohtaisesti äärettömän iloinen, että saimme koko Sopron siirrettyä omalta palvelimeltamme teille, koska oma tietokonetukemme on täällä melko haasteellista...

Mahtava juttu, kiitos nopeasta toiminnasta!

Rita

Kiitos nopeasta vastauksesta, meiltä on nyt saatu palvelin toimimaan – vika oli siis meillä!

Paula

No jopa vastaus tuli nopeasti. Ja hyvä juttu! Kiitos, poista vaan ja lisään
tuon parametrin.

Frida

Taas sitä pääsee oppimaan uutta ja ihan tarkoitushakuisesti 🤩 Pääsemme testaamaan (järjestelmää) taas eturintamassa kehityksessä 😉 Vaikuttaa äkkiseltään ihan kuin joku olisi haaveita kuunnellut 😮

Jouko

JESSS ☺, se meni tällä läpi. Kiitos paljon Petteri!

Anne

Asiakastarinat

Rastor-instituutti sai tarpeitaan vastaavan joustavan järjestelmän koulutusten hallintaan

“Campuksen käyttäjinä voimme digitalisoida palveluitamme sujuvasti ja helpottaa sisäistä työtämme, mikä parantaa myös asiakaskokemusta. Tämän mahdollistavat mm. Campuksen visuaalinen ja tarpeitamme palveleva käyttöliittymä, välineet opiskelijoiden sähköiseen asiointiin sekä hyvät tekniset rajapinnat.”

Timo Soikkeli, Rastor-instituutin ICT-johtaja

Study@-alustan pohjalta räätälöity MobilTAI kehitettiin vastaamaan työelämän tarpeita

“Rediteq on tietotekniikan ammattilainen ja luotettava kumppani, jolla on vahva osaaminen sivistystoimialasta yleensä ja ammatillisesta koulutuksesta erityisesti. Kaikki, mitä tarjouksessa on luvattu, on pidetty. Ja hieman ylikin.”

Harri Vaara, MobilTAI projektipäällikkö

Opiskelijat kehuvat Study@ -oppimisalustaa:
“Se on työmaalla iso tuki ja turva”

“Tällä edistyksellisellä ohjelmalla on moniulotteiset mahdollisuudet vastata nykyaikaiseen oppimiseen mm. palautteen antoon, tiiviimpään vuorovaikutukseen myös työelämässä tapahtuvan oppimisen aikana.”

Jouko Peltokangas, Sedun pintakäsittelyalan opettaja