TYÖ- JA HARJOITTELUPAIKAT

Yrityksessämme työskentelee ohjelmistoalan ja myynnin osaajia. Haluaisitko sinä olla yksi meistä?

Jätä hakemus

Avoimet työpaikat

Rediteq Oy on turkulainen ohjelmistoyritys. Tuotteemme ovat kehittyneitä koulutuksen ja opiskelijoiden hallinnan työkaluja, jotka perustuvat Microsoft teknologioihin. Tuotteitamme käyttävät alallaan johtavat oppilaitokset ja yritykset.

Myynti- ja markkinointiassistentti (äitiysloman sijaisuus)

Miran jäätyä äitiyslomalle, haemme ohjelmistomme myynti- ja markkinointitehtäviin assistenttia, jonka kiinnostus ja osaaminen sopii seuraavaan kuvaukseen.

Työnkuva
– somekanavien päivitys
– nettisivuston päivitys
– tuote-esittelyt videotapaamisissa ja livenä
– Google-mainonta (ja muu nettimainonta)
– dokumentointitehtävät
– yleiset asiakkuuksiin liittyvät tehtävät

Hakemallamme henkilöllä
– on tehtävään sopiva tausta
– on erinomaiset ICT-taidot
– on kyky työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä

Lisäpisteitä saat seuraavista
– sisällöntuotannon osaaminen
– ICT-työkokemus
– koulutusalan tunteminen

Työ on lähtökohtaisesti kokopäivätoiminen, mutta osa-aikaisuus voi myös tulla kysymykseen. Perehdytämme työntekijän tuotteisiimme erityisesti työsuhteen ensimmäisinä viikkoina, jolloin panostus on kokopäivätoimista ja työnkuva kuvattua laajempi. Palkkaus sovitaan taustan, osaamisen ja työtehtävien mukaan. Työsuhde kestää tällä tietoa kesäkuun 2021 loppuun.

Lähetä hakemus (painikkeesta Jätä hakemus), palkkatoivomus sekä liitteinä tärkeimmät työ- ja opiskelutodistukset viimeistään 16.8.2020 mennessä. Täytämme paikan löydettyämme sopivan hakijan. Mikäli haluat keskustella tehtävistä puhelimitse, varaathan sähköpostitse etukäteen puhelinajan.

 

OPINNÄYTETYÖT ja HARJOITTELUPAIKAT

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan opintojen loppuvaiheessa oleville ohjelmisto-/tietojenkäsittelyalan opiskelijoille mahdollisuutta opinnäytetyöhön/harjoitteluun. Tällä hetkellä voimme tarjota erityisesti aihetta, joka liittyy oppimisanalytiikkaan ja tekoälyyn. Tehtävä edellyttää aiheeseen perehtymisen lisäksi perustason Visual Studion ja C# -kielen sekä SQL-tietokantaosaamista.

Lisätietoja

Tiedustelut avoimista työpaikoista sähköpostitse Petri Huttuselta (petri.huttunen@rediteq.fi).

Mikäli haluat keskustella tehtävistä puhelimitse, varaathan sähköpostitse etukäteen puhelinajan.