Koulutuksen hallintaan

Campus Pro

Campus Pro on kokonaisvaltainen ratkaisu nykyaikaiseen koulutuksen hallintaan. Intuitiivinen, erityisesti kosketusnäyttöisille laitteille suunniteltu käyttöliittymä tarjoaa ennennäkemätöntä helppokäyttöisyyttä, joustavuutta ja visuaalisuutta. Yksilöllisiä opintopolkuja ja opintojen henkilökohtaistamista tukeva järjestelmä soveltuu kaikenlaisen koulutuksen hallintaan.

Kokeile demoa

Joustavaa koulutuksen hallintaa

Campus Pro on moderni ja kokonaisvaltainen koulutuksen hallintajärjestelmä, jossa on huomioitu erityisesti oppijakeskeisyys, työelämälähtöisyys ja läpinäkyvyys muiden toimijoiden välillä. Järjestelmässä turvallinen opiskelijahallinta ja monipuolinen koulutuksen hallinta yhdistyvät joustavasti helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi.

Campus Pro sisältää monipuoliset ominaisuudet verkostoituneen koulutuksen hallintaan. Koulutuskokonaisuuksia voidaan hallinnoida joustavasti useamman organisaation kanssa, minkä ansiosta yhteistyö esimerkiksi oppisopimusjärjestäjien, työvoimahallinnon ja yritysten kanssa etenee saumattomasti.

Soveltuu erinomaisesti

• Ammatilliseen koulutukseen

Aikuiskoulutuksen hallintaan

• Oppisopimuskoulutuksen hallintaan

Koulutusyrityksille

• Työvoimahallinnolle

Moderni oppimisympäristö

Campus Pron modernin oppimisympäristön lähtökohtana on helppo ja sujuva kommunikaatio eri osapuolten välillä. Järjestelmä yhdistää sosiaalisen median mahdollisuudet ja uuden opetukseen soveltuvan teknologian hallittavaksi, tavoitteiden mukaan toimivaksi sähköiseksi oppimisalustaksi.

Lue lisää
Havainnolliset koulutuspuut

Koulutukset luodaan havainnollisina koulutuspuina, jotka helpottavat sisällön hallintaa. Koulutuspuita voidaan luoda sekä virallisten tutkintorakenteiden ja opiskelijakohtaisten henkilökohtaistamisvaatimusten mukaisesti että ei-tutkintotavoitteisille kursseille ja koulutuksille.

Integroitavissa nykyisiin järjestelmiin

Campus Pro tarjoaa ratkaisun eri järjestelmien välisten linkitysten haasteisiin. Järjestelmä on käytettävissä koulutuksen- ja/tai opiskelijahallinnan perusohjelmistoksi, tai vaihtoehtoisesti oppilaitoksen nykyiseen järjestelmään voidaan integroida osia siitä.

Campuksen käyttäjinä voimme digitalisoida palveluitamme sujuvasti ja helpottaa sisäistä työtämme, mikä parantaa myös asiakaskokemusta.
Tämän mahdollistavat mm. Campuksen visuaalinen ja tarpeitamme palveleva käyttöliittymä, välineet opiskelijoiden sähköiseen asiointiin sekä hyvät tekniset rajapinnat.

Rastor-instituutin ICT-johtaja Timo Soikkeli

Järjestelmä räätälöidään tarpeisiinne sopivaksi

– maksatte vain tarvitsemistanne ominaisuuksista!

Koulutuksen sisällön hallinta
Opetusryhmien ja opiskelijoiden hallinta
Oppijan käyttöliittymä
Automaattiset muistutukset
Läsnäolotietojen ja suoritusten kerääminen
Työpaikalla tapahtuvan oppimisen seuranta
Oppimistehtävät
Osaamisen kehittäminen ja seuranta
Alkukartoitus
VOS-laskenta
Henkilökohtaistaminen ja yksilölliset opintopolut
Raportointi ja tilastoinnit
Kouluttajien ja tilojen resursointi
Opsos-etuuksien ja koulutuskorvausten käsittely
Koski- ja eHOKS-rajapinnat

KOKEILE MAKSUTONTA DEMOA

Demosta löydät lyhyitä videotehtäviä, joiden avulla pääset tutustumaan järjestelmän perusominaisuuksiin ja saat yleiskuvan siitä, miltä järjestelmä näyttää ja tuntuu.

Tilaa demotunnukset

Painiketta klikkaamalla aukeaa uusi ikkuna, jossa voit tilata demotunnukset. Täytä tiedot ja saat sähköpostiisi linkin demoon.