Skip to main content

Sopro Online

Whistleblowing-ilmoituskanava

Uusi ilmoittajansuojelulaki velvoittaa kaikki 50-250 henkilöä työllistävät yritykset ottamaan ilmoituskanavan käyttöön 17.12.2023 mennessä.

Uusimpana lisäyksenä Sopro Online-ohjelmistoomme, julkaisemme kevään aikana asiakkaidemme kanssa yhteistyössä kehitetyn whistleblower-dirketiivin mukaisen anonyymin ilmoituskanavan. Palvelumme sisältää myös koulutusalustan, jolla henkilöstö voidaan näppärästi perehdyttää ilmoituskanavan käyttöön ja whistleblower-direktiiviin käyttöönoton yhteydessä.

Varaa online-esittely

Mikä whistleblowing?

Niin kutsuttu whistleblower-direktiivi eli Euroopan unionin lainsäädännön rikkomisesta ilmoittavien henkilöiden suojelusta annettu direktiivi (EU) 2019/1937, pantiin täytäntöön 1.1.2023 voimaan astuneella ilmoittajansuojelulailla. Uuden lainsäädännön tarkoituksena on varmistaa, että henkilö voi ilmoittaa turvallisesti havainnoistaan tai epäilyistään yleisen edun vastaisesta toiminnasta organisaatiossa.

Laki edellyttää 50-250 henkilöä työllistävät organisaatiot ottamaan sisäisen ilmoituskanavan käytöön 17.12.2023 mennessä.

Organisaation on annettava henkilöstölleen mahdollisuus tehdä ilmoitus sisäisen ilmoituskanavan kautta. Organisaatio voi sallia myös muille henkilöille ilmoittamisen kanavan kautta. Lisäksi organisaation tulee antaa ilmoittajalle tieto siitä, mitä toimenpiteitä hänen ilmoituksensa perusteella toteutetaan.

Joko tiedät kaiken tarvittavan whistleblower-direktiivistä?

Testaa tietosi lyhyellä (n. 2 min.) testillä ja siirry sen jälkeen halutessasi perehtymään aiheeseen tarkemmin maksuttomalla verkkokurssilla! Tarjoamme maksuttoman pikakurssin, jossa voit itsenäisesti perehtyä aiheeseen tarkemmin ja lukea vinkkejä ilmoituskanavan käyttöönottoon!

Testaa tietosi

Testi aukeaa uuteen ikkunaan

Miksi juuri Sopro Online?

Ilmoituskanavan tiedotus ja ohjeet samalla alustalla
Käyttäjät oppivat nopeasti mistä on kyse ja käyttöönotto sujuu näppärästi

Muutakin kuin pelkkä ilmoituskanava
Perehdytä, kouluta, jaa tietoa ja rekrytoi samalla käyttäjille tutulla alustalla

Modulaarinen rakenne ja hinnoittelu
Maksa vain niistä ominaisuuksista, joita tarvitset

Nopea ja ketterä käyttöönotto – laajenna pala palalta

Räätälöitävissä ja integroitavissa käytössä oleviin järjestelmiin

Sopro Online ohjaa prosessia tehokkaasti eri vaiheissa

Modulaarinen järjestelmä mahdollistaa vaheittaisen etenemisen - maksat vain siitä mitä tarvitset
 • Hakeutuminen
 • Haastattelut
 • Esitehtävät
 • Soveltuvuusarvioinnit
 • Sähköiset allekirjoitukset
 • Perehdytysmateriaalit
 • Tehtävät
 • Automaattitarkistukset
 • Ilmoittautuminen
 • Koulutusmateriaalit
 • Tehtävät
 • Suoritukset
 • Työnohjaus
Rekrytoi

alkaen 99€/kk

Lue lisää
Perehdytä

alkaen 29€/kk

Lue lisää
Kehitä osaamista

alkaen 199€/kk

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää tarpeestanne, ja kerromme mitä tuotteemme voivat tarjota juuri sinulle!

Varaa online-esittely

Sähköinen perehdytys säästää aikaa ja parantaa tuloksia

Digiperehdytys tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia luoda kiinnostava ja tehokas perehdytys työntekijöille. Digiperehdytys voi sisältää videoita, tehtäviä ja äänitiedostoja, jotka tekevät prosessista mielekkäämmän, ja opittu on helpompi sisäistää. Selkeiden tavoitteiden ja digitaalisen seurannan avulla voidaan varmistaa, että työsuhteen tärkein koulutus tulee suoritettua ja sisäistettyä huolellisesti ja perinpohjaisesti.

Digiperehdytys lisää prosessin joustavuutta kun työntekijä voi suorittaa tarvittavia toimenpiteitä vaikka omalla älypuhelimellaan. Moni perehdytyksessä käsitelty asia tulee ajankohtaiseksi vasta viikkokausien päästä työsuhteen alusta. Digiperehdytys kulkee mukana älypuhelimessa, ja on saatavilla aina tarvittaessa. Sähköisen perehdytyksen tietojen päivittäminen sujuu myös helposti. Muutokset voidaan tehdä suoraan oppimisalustalle ja julkaista välittömästi. Näin voidaan varmistua, että työntekijällä on aina käsillään ajankohtaiset ohjeet ja kaikki tarvittava tuki työssään toimimiseen.

Tarjoa ja jaa tietoa
Luo kiinnostavaa sisältöä
Pidä yhteyttä myös etänä

Ketterä rekrytointi säästää työtä ja aikaa

Jätä excelit ja sähköpostin kahlaaminen historiaan – rekrytoi ketterästi ja pidä prosessi hallinnassa. Helppokäyttöisessä hakijoiden hallintajärjestelmässä hoidat sujuvasti työpaikkailmoitusten julkaisun, vastaanotat ja käsittelet hakemukset, hoidat yhteydenpidon hakijoihin ja järjestät halutessasi etä- tai videohaastattelut. Lopuksi vielä varmistat, että henkilötiedot on asianmukaisesti poistettu tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Sopro Online saatavilla myös ladattavana mobiilisovelluksena!
1

Julkaise työpaikkailmoitus

Jaa halutessasi ilmoituksesi linkki ulkoisiin rekrytointiportaaleihin
2

Vastaanota ja käsittele hakemukset

Tarkastele hakemuksia missä ja milloin tahansa. Pisteytä ja karsi hakijat esitietojen perusteella.
3

Testaa hakijoiden osaamista ja soveltuvuutta

Voit asettaa potentiaalisille hakijoille suoritettavaksi erilaisia esitehtäviä, kyselyitä ja testejä
4

Haastattele

Kutsu potentiaaliset hakijat haastatteluun. Toteuta näppärästi etähaastattelut videoyhteydellä tai hyödynnä videorekrytointia.
5

Ilmoita hakijoille ja hävitä henkilötiedot

Huolehdi, että kaikki hakijat saavat vastauksen, hyödynnä viestien massalähetyksiä. Hoida lopuksi näppärästi henkilötietojen asianmukainen hävittäminen GDPR:n mukaisesti

OKR-mallin mukaista osaamisen johtamista

OKR-malli tarjoaa laajasti käytetyn ja koetellun viitekehyksen ketterään suorituskyvyn johtamiseen. OKR-mallille kehitetty Sopro Online luo rungon prosessille, tarjoaa tallennusalustan kaikelle kerättävälle datalle ja vie prosessia muistutuksin eteenpäin. Osaamisvajeiden täyttämiseen voit monipuolisesti hyödyntää koulutusten ja verkkokurssien järjestämistä. Järjestelmä tarjoaa työkalut ohjaamiseen ja se toimii kommunikaatioalustana viestittämisessä ja videokeskusteluissa.

OKR-malli on yksinkertainen ja joustava menetelmä tavoitteiden asettamiseen ja niihin pääsemisen seurantaan yritykselle, tiimeille ja yksityisille työntekijöille. Sen perustana ovat jatkuva oppiminen, itseohjautuvuus, sekä säännölliset tilannekatsaukset, joissa tavoitteet ja tulokset voidaan päivittää. Kun tähän lisätään vielä molemminsuuntaiseen ja avoimeen kommunikointiin perustuva läpinäkyvä työyhteisö, ovat elementit tämän päivän tarpeet täyttävään suorituskyvyn johtamiseen koossa.

Ketterät kehityskeskustelut
Lupien hallinta
Kehittymissuunnitelmat

Varaa online-esittely

Valitse kalenterista sopiva aika n. 30 minuutin mittaiselle online-esittelylle. Kuulemme mielellämme lisää tarpeestanne, ja kerromme mitä tuotteemme voivat tarjota juuri sinulle!