Skip to main content

Ohjelmisto-
räätälöinti

Mikäli tuotteemme sopivat tarkoituksiinne hyvin, mutta eivät täydellisesti, voidaan ohjelmistojamme kehittää erikseen määriteltyjen tarpeiden mukaan juuri teille soveltuvaksi.

Ohjelmistoräätälöinti on aina erillinen projekti, joka ei kuulu ohjelmiston ylläpitosopimuksen piiriin. Teemme mielellämme tarjouksen räätälöinnistä.

Pyydä tarjousta

Koulutusjärjestelmän
integrointipalvelut

Tarjoamme valmisohjelmina ja standardipalveluina toimitettavien koulutuksen ja osaamisen hallinnan tuotteiden lisäksi myös niiden integrointipalveluita. Isohkoissa asiakasympäristöissä tämä on enemmän sääntö kuin poikkeus. Käyttöönottoprojektissa ohjelmistomme sovitetaan toimimaan asiakkaan käyttöympäristössä ja tyypillisesti se integroidaan muihin käytössä oleviin järjestelmiin. Tarpeen mukaan järjestelmään voidaan kehittää myös lisätoiminnallisuuksia.

Rajapintojen hyödyntäminen

Ohjelmistoissamme on lukuisia rajapintoja eri toimittajien yleisesti käytettyihin järjestelmiin, kuten esimerkiksi taloushallintoon, reskontraan ja kirjanpitoon sekä CRM-järjestelmiin. Järjestelmämme sisältävät tietojen siirron Koski-palveluun. ePerusteet-palveluun tehdyn rajapinnan ansiosta OPH:n viralliset tutkintorakenteet ovat ladattavissa ohjelmistoomme.

Koski-palvelu laajenee jälleen syksyllä 2021

Kattava järjestelmien integrointi

Koko järjestelmäarkkitehtuurimme perustuu SOA-periaatteisiin ja rajapintojen hyödyntämiseen – järjestelmä on alusta alkaen kehitetty integroituvaksi muihin järjestelmiin. Soprosta ja Campus Prosta muodostuva kokonaisjärjestelmä on hyvä esimerkki integroimismahdollisuuksista. Molempia tuotteita voidaan käyttää erillään toisistaan, mutta yhdessä ne muodostavat järjestelmän kattavaan koulutuksen hallintaan.

Peruspakettien räätälöinti

Mikäli tuotteemme sopivat tarkoituksiinne hyvin, mutta eivät täydellisesti, voidaan ohjelmistojamme kehittää erikseen määriteltävien tarpeiden mukaan juuri teille soveltuvaksi. Teemme mielellämme tarjouksen räätälöinnistä.

Koulutukset

Järjestämme koulutuksia ohjelman käyttöön yleisinä ryhmäkoulutuksina sekä asiakaskohtaisina koulutuksina.

Tiedustele koulutuksista

Yleiset koulutukset

Koulutusta ohjelman käyttöön voidaan järjestää yleisinä ryhmäkoulutuksina, joista tiedotetaan kaikkia ohjelmistoasiakkaitamme. Niihin osallistuu tyypillisesti ohjelmistojemme käyttäjiä eri organisaatioista. Koulutuksia järjestetään tarpeen tullen.

Yleiskoulutusten päivähinnat ovat 225 €/päivä/henkilö (+ALV). Hinta sisältää kahvit ja lounaan.

Asiakaskohtaiset koulutukset

Tarjoamme myös asiakaskohtaista koulutusta, joka voidaan järjestää joko omissa tiloissamme Turussa tai vaihtoehtoisesti asiakkaan luona. Emme vastaa asiakkaan luona tapahtuvassa koulutuksessa koulutusluokan kustannuksista.

Koulutuspäivän hinta tiloissamme on 1090 €/päivä (+ALV). Muualla järjestettävät koulutukset tarjouksen perusteella.

 

Tarvetta koulutukselle?

Mikäli sinulla on koulutustoiveita tai -ehdotuksia ota yhteyttä myyntiimme, puh. 044-5628991 tai sähköpostilla myynti@rediteq.fi

Ylläpito- ja tukipalvelut

Tarjoamme ohjelmistomme jatkuvan käytettävyyden takaamiseen ylläpitosopimusta, joka kattaa tukipalvelut puhelimitse ja webin kautta sekä yleiset ohjelmistopäivitykset.

Lue lisää