Skip to main content

Uuden rahoitusmallin myötä uusien sopimusten tulojen ja menojen hallinta on haastavaa, kun tukeutuminen edellisten vuosien historiatietoihin ei ole mahdollista. Tämän vuoksi olemme kehittäneet koulutusryhmille käytettävän budjetointialustan, joka laskee uuden rahoitusmallin mukaan tulot ja johon voidaan syöttää henkilöstö, tila ja muut resurssit menopuolelle.

Uusi moduuli on erityisen sopiva mitä-jos -skenaarioiden laskemiseen tuleville kuukausille ja vuosille. Sillä voidaan esimerkiksi arvioida mitä tapahtuu, jos ryhmien opiskelijamäärät pienenevät tai suurenevat ja mitä vaikutusta eri resurssien hinnoittelulla on jne. Budjetointi kertoo myös resurssien varaustilanteen eli mahdolliset pullonkaulat, jotta suunnitelmat voivat perustua realistisiin määriin.

Esittelemme budjetointiratkaisua maksuttomassa webinaarissa tänään torstaina 21.9. klo 13:00-13:45.

Osallistu webinaariin

Olemme avanneet ilmoittautumisen koulutukseen “Rediteqin maksuttomat webinaarit”, jonka osa myös budjetointiratkaisua koskeva webinaari on. Koulutus on maksuton kaikille asiakkaillemme, joilla on voimassaoleva ylläpitosopimus.

Käytämme webinaarissa uutta etäkoulutustekniikkaa. Webinaariin osallistuneille lähetämme palautekyselyn, jonka perusteella parannamme uutta työkaluamme ja palveluitamme.

Ilmoittaudu tästä