Skip to main content

Study@

Study@ on innovatiivinen oppimisalusta, joka tukee tavoitteellista oppimista ja opettamista – ajasta ja paikasta riippumatta. Oppimisalusta on visuaalisuutensa ansiosta selkeä ja helppokäyttöinen. Oppimisalustan yhtenä lisätoiminnallisuutena on sisäänrakennettu hälytysjärjestelmä, joka mahdollistaa tehokkaan vaaratilanteista tiedottamisen ja hälyttämisen.

Moderni selainkäyttöinen alusta toimii näppärästi laitteella kuin laitteella. Opiskelija voi suorittaa tehtäviä itsenäisesti missä ja milloin vain, vaikkapa omalla älypuhelimellaan! Järjestelmään integroitu H5P -teknologia mahdollistaa näyttävien ja motivoivien oppimistehtävien hyödyntämisen opetuksessa.

Kokeile demoa

Sisäänrakennettu hälytyskanava

Opiskelijan ja opettajan taskusta löytyvä mobiili Study@ on jo monille luontevin kanava välittää ohjeita ja viestejä sekä opiskelijoille että opettajille. Suunnitellessamme Studyn uudistusta, otimme huomioon myös tarpeen välittää kiireellisiä turvahälytyksiä eri puolilla kampusta työskenteleville opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tätä tarkoitusta varten uudistetun Study@ -sovelluksen sisään on rakennettu hälytyskanava turvahälytyksiä varten.

Hälytyskanava ohittaa kaiken muun sovelluksessa näytettävän sisällön kertoen vaaratilanteesta ja ohjeistaa toimenpiteistä turvaan hakeutumiseksi. Toiminnallisuutta tukevat sovelluksen ääni- ja värinähälytykset sekä valmisteltuihin lähetysryhmiin ja viestipohjiin perustuvat tekstiviestien massalähetysmahdollisuudet. Nämä yhdessä mahdollistavat jopa tuhansien henkilöiden tavoittamisen sekunneissa hälytyksen aktivoinnista.

H5P -tehtävät tuovat opetukseen uusia ulottuvuuksia

Study@ -oppimisalustaan integroidun H5P-työkalun avulla voidaan helposti ja nopeasti luoda lukuisia erityyppisiä tehtäviä ja sisältöjä verkkokursseille ja –sivuille. H5P tarjoaa jo kymmeniä erilaisia tehtävätyyppejä, ja lisää kehitetään jatkuvasti. Mahdollisuuksia löytyy perinteisistä monivalintakysymyksistä alkaen aina lisättyä todellisuutta hyödyntäviin oppimistehtäviin asti. Lue lisää H5P -teknologian uusimmista mahdollisuuksista artikkelista.

Uusia H5P -tehtävätyyppejä saatavilla
Lue artikkeli

Tavoitteellista oppimista

Study@ yhdistää modernin teknologian ja somesta tutut viestintämahdollisuudet helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Tavoitelähtöinen järjestelmä tukee parhaalla mahdollisella tavalla oppimista ja opettamista, sekä lisää vuorovaikutusta oppimisprosessiin osallistuvien välillä ajasta ja paikasta riippumatta.

Keskeisenä työkaluna toimii opiskelijan henkilökohtainen kehittymissuunnitelma, jossa tietojen ja taitojen kehittymistä kuvataan mm. havainnollisten graafien avulla, aina lähtötilanteesta tavoitetasoon asti. Edistymisen seuranta on läpinäkyvää, ja monipuolisten seuranta- ja palautetyökalujen ansiosta opettaja voi antaa jatkuvaa palautetta, ja ohjata opiskelijaa oikeaan suuntaan myös työelämässä oppimisen aikana.

Näkymä opettajalle, opiskelijalle ja ohjaajalle

Kaikki osapuolet pääsevät osallistumaan opintojen suunnitteluun ja edistymisen seurantaan. Tämä tapahtuu yhteisessä näkymässä, joka mukautuu roolin mukaan.

Opettaja voi laatia opiskelijoille harjoituksia, jakaa opetusmateriaaleja, seurata opintojen edistymistä, antaa monipuolisesti palautetta, sekä arvioida tehtäviä.
Opiskelija voi suorittaa motivoivia oppimistehtäviä, seurata opintojensa edistymistä, sekä pyytää ja ottaa vastaan ohjausta ja palautetta. Ohjaaja voi antaa palautetta opiskelijan edistymisestä ja kommunikoida monipuolisesti opettajan ja opiskelijan kanssa. Ohjaaja voi arvioida opiskelijan edistymistä myös ilman käyttäjätunnusta.

Läpinäkyvyyttä oppimiseen

Study tekee oppimisen kaikille osapuolille näkyväksi. Yhteisellä läpinäkyvällä alustalla opettaja, opiskelija ja ohjaaja voivat kaikki osallistua opintojen suunnitteluun ja seurantaan reaaliajassa. Selkeä näkymä mukautuu käyttäjän roolin mukaan ja ilmoittaa uusista muutoksista.

Opiskelijan ajankohtaiset tehtävät, suoritukset ja reaaliaikainen edistyminen ovat kaikki selkeästi nähtävissä yhdellä vilkaisulla – läpinäkyvästi myös opettajalle ja ohjaajalle. Oppimisen reaaliaikainen seuranta ja arviointi helpottuu kun kaikki tiedot löytyvät kätevästi samasta paikasta, ja edistymistä voi tarkastella selkeiden visuaalisten graafien avulla.

Ladattava mobiilisovellus

Study@ -sovellus on alusta alkaen suunniteltu mobiiliin, ja uudessa versiossa sen mobiilikäytettävyyttä on paranneltu entisestään. Palvellaksemme kaikkia käyttäjiämme, julkaisemme lisäksi erillisen sovelluskaupoista ladattavan mobiilisovelluksen, joka helpottaa yhteydenpitoa entisestään. Erillinen ladattava sovellus tuo kaikki toiminnot entistäkin helpommin käden ulottuville, helpottaa sisäänkirjautumista ja mahdollistaa mm. reaaliaikaiset push-ilmoitukset puhelimeen.

Kokeile uutta Studya vaikka omalla älypuhelimella!
Kokeile demoa
Tukee vuorovaikutusta
Mahdollistaa tiedon ja opetusmateriaalin jakamisen
Selainkäyttöinen
Tukee koko oppimisprosessia ajasta ja paikasta riippumatta
Soveltuu kaikille laitteille
Tuo läpinäkyvyyttä oppimisprosessiin
Mahdollistaa oppijan yksilöllisen ohjaamisen ja oppimisen etenemisen seuraamisen
Visuaalinen ja helppokäyttöinen

Haluatko kuulla lisää?

Kokeile demoa vaikka omalla älypuhelimella!

Kokeile demoa

Parhaiten pääset tutustumaan ohjelmistomme tarjoamiin mahdollisuuksiin 30-60 minuutin etäesittelyssä.

Kysy meiltä vapaita aikoja ja katsotaan yhdessä mitä kaikkea ohjelmistomme voi tarjota juuri teidän organisaatiollenne.

Varaa esittely