Skip to main content

Haemme ohjelmistomme tuotteistukseen ja käyttöönottoon osallistuvaa projekti-/ohjelmistoassistenttia, joka viihtyy sekä asiakasrajapinnassa että ohjelmistokehitystehtävissä. Hakuaika tehtävään on 13.2.2017-12.3.2017

Rediteq Oy on turkulainen ohjelmistoyritys, jonka tuotteilla on vakiintunut asiakaskunta. Tuotteemme ovat kehittyneitä koulutuksen ja opiskelijoiden hallinnan työkaluja, jotka perustuvat Microsoft teknologioihin ja SQL-tietokantoihin. Kehitämme tuotteitamme entistä helppokäyttöisemmiksi ja nopeammin toimitettaviksi. Haemme taidoiltaan ja kokemukseltaan hyvän perustason omaavaa henkilöä, joka haluaa oppia lisää ja kehittyä oman alansa parhaimmistoon. Ketterää ohjelmistokehitystä soveltavassa ympäristössä kaikilta edellytetään nopeaa omaksumiskykyä ja joustavaa asennetta.

Tehtävän kuvaus

Osallistut tuotteistukseen ja ohjelmistojemme käyttöönottoon liittyviin tehtäviin, kuten toimitusten koordinointiin, käyttöönottotukeen ja testaukseen. Työ voi sisältää tehtäviä myös muilta osa-alueilta (ylläpito, myynti, tekniikka). Toimit linkkinä asiakkaidemme ja teknisen ylläpito- ja tuotekehitystoiminnan välissä, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat tehtävän menestyksellisen hoitamisen edellytyksenä. Koulutuksesi ja työhistoriasi odotamme antavan hyvän pohjan tehtävän hoitamiselle. Sujuvasta kielitaidosta, äidinkielen lisäksi, saat lisäpisteitä, mutta se ei ole välttämättömyys tehtävän hoitamisessa.

Hakeminen ja valinta

Hakuaika päättyy 12.3.2017, haastattelut ja valinta tehdään maaliskuussa. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteella petri.huttunen@rediteq.fi. Otamme vastaan vain sähköpostitse toimitettuja hakemuksia. Vahvistamme saapuneet hakemukset sähköpostitse viikoittain. Liitä hakemukseesi kopiot keskeisistä koulu- ja työtodistuksista, sekä palkkatoivomus. Kysymykset ensisijaisesti sähköpostilla. Mikäli haluat kysyä tehtävästä puhelimitse, varaa sähköpostilla etukäteen puhelinaika.