Skip to main content

Työkalu etäopetukseen

Sopro Online

Sopro Onlineen kuuluva Study@ on moderni ja interaktiivinen oppimisalusta, joka mahdollistaa laadukkaan etäopetuksen sekä sujuvan yhteydenpidon opettajan ja opiskelijoiden välillä.

Monipuoliset palaute- ja keskustelutoiminnot kannustavat vuorovaikutteisuuteen ja helpottavat yhteydenpitoa etäopiskelun aikana. Videoyhteyden avulla hoituvat etäluennot ja muut reaaliaikaiset koulutukset ja keskustelut.

Kokeile demoa

NOPEASTI KÄYTTÖÖN OTETTAVA TYÖVÄLINE ETÄOPETUKSEEN JA -OHJAUKSEEN

Study@ tarjoaa nopean ja näppärän tavan etäopetuksen järjestämiseen
  • Modernit työkalut toimivat kaikilla laitteilla ja mahdollistavat laadukkaan opetuksen myös etäopiskelun aikana.
  • Monipuoliset palaute- ja keskustelutoiminnot tukevat opettajan ja opiskelijoiden välistä yhteydenpitoa, sekä kannustavat vuorovaikutteisuuteen.
  • Oppimista voi dokumentoida ajasta ja paikasta riippumatta – myös kuvilla ja videoilla
  • Osaamisen kehittymistä on helppo seurata mm. havainnolisten graafien ja järjestelmän ilmoitusten ansiosta.
Viesti monipuolisesti etäopetuksen aikana

Study@-oppimisympäristö yhdistää modernin teknologian ja somesta tutut viestintämahdollisuudet helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Tavoitelähtöinen järjestelmä tukee parhaalla mahdollisella tavalla oppimista ja opettamista, sekä lisää vuorovaikutusta oppimisprosessiin osallistuvien välillä ajasta ja paikasta riippumatta.

Oppimisympäristö ilmoittaa reaaliajassa sekä kouluttajille että oppijoille uusista viesteistä ja tärkeistä tapahtumista. Reaaliaikaisten työkalujen avulla kouluttajat pystyvät sitouttamaan oppijat tiiviisti oppimisprosessiin, jolloin oppimiskyky paranee.

MODERNI OPPIMISPÄIVÄKIRJA

Opiskelija voi dokumentoida oppimistaan ja työnäytteitään moderniin oppimispäiväkirjaan vaikka älypuhelimellaan. Oppimista voidaan kuvata tekstin lisäksi kuvilla ja videoilla, jotka on mahdollista liittää suoraan kännykkäkamerasta. Opiskelija voi linkittää päiväkirjamerkinnät kehittymiskohteisiin ja pyytää merkinnöistä palautetta.

VIDEOPALAVERIT JA ETÄLUENNOT

Videoyhteyden avulla opettaja ja opiskelijat pääsevät kuvalliseen keskusteluyhteyteen. Etäyhteydellä voidaan järjestää henkilökohtaiset keskustelut ja etäkoulutukset. Studyyn voidaan integroida jo oppilaitoksen käytössä oleva videoneuvottelupalvelu, esimerkiksi Microsoft Teams, Google Hangouts meet tai Zoom. Integrointi mahdollistaa helpon liittymisen etäpalaveriin – linkin klikkaaminen Studyn kalenterissa riittää.

MONIPUOLISET OPPIMISTEHTÄVÄT ETÄOPETUKSEN TUEKSI

Study mahdollistaa monipuolisten ja motivoivien H5P-tehtävien hyödyntämisen. Esimerkiksi interaktiiviset videot ja muistipelit ovat luotavissa minuuteissa ilman erityisosaamista. Oppimistehtävät voidaan tarvittaessa tuoda myös esimerkiksi Moodlesta. Tehtävien seuranta ja raportointi on sujuvaa havainnollisten graafien ansiosta.

TAVOITTEELLISTA ETÄOPPIMISTA

Studyssa myös etäopiskelu on tavoitteellista ja helposti seurattavissa. Koulutus perustuu haluttaessa virallisiin tutkintorakenteisiin, ja ammattitaitovaatimuksia sekä arviointikriteerejä voidaan käyttää edistymisen kuvaamisessa ja oppimistehtävissä. Koulutuksia voidaan luoda myös ei-tutkintotavoitteisille koulutuksille, kuten henkilöstökoulutuksille. 360 asteen palautetoiminnon ansiosta palautetta opiskelijan edistymisestä voidaan pyytää keneltä tahansa.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Kysy lisää
Voit kokeilla järjestelmää riskittömästi vaikkapa vain 6 kuukauden ajan
hintaan 199€/kk (+ALV)

 

Ketterä SaaS-ratkaisu
Kattava integrointi
Sopimukset alkaen 6 kk
Edullinen portaikkohinnoittelu
Pienille ja suurille ryhmille
Suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Olemme suomalainen yritys, ja noudatamme GDPR-asetusta.

Käsittelemme henkilötietoja jo 30 vuoden kokemuksen tuomalla huolellisuudella.

Suhtaudumme vakavasti tietojen luottamuksellisuuteen.

Käytämme Microsoftin Azuren palvelinkapasiteettia, jonka palvelimet sijaitsevat EU-alueella. Tiedot varmuuskopioidaan joka yö..

Meillä on käytettävissämme palvelinkapasiteettia Suomessa sijaitsevassa palvelinkeskuksessa niitä asiakkaita varten, jotka tätä edellyttävät.

Millaista tuki- ja ylläpitopalvelua arvostat?

Ylläpito- ja tukipalvelulla on oleellinen vaikutus siihen, saatteko täysimääräisen hyödyn hankkimastanne järjestelmästä. Tukea on saatava silloin kun sitä tarvitsee, oli sitten kyse teknisestä ongelmasta tai käytössä avustamisesta.

Olemme panostaneet koko 30-vuotisen historiamme hyvin palvelevaan tukeen. Tärkeä syy yrityksemme jatkuvuuteen onkin erinomaiseksi arvioitu tuki- ja ylläpitopalvelumme!

KOKEILE MAKSUTONTA DEMOA

Demosta löydät lyhyitä videotehtäviä, joiden avulla pääset tutustumaan järjestelmän perusominaisuuksiin ja saat yleiskuvan siitä, miltä järjestelmä näyttää ja tuntuu.

Tilaa demotunnukset

Painiketta klikkaamalla aukeaa uusi ikkuna, jossa voit tilata demotunnukset. Täytä tiedot ja saat sähköpostiisi linkin demoon.