Skip to main content

Tehokasta ja turvallista koulutuksen hallintaa

Campus Pro

Campus Pro on turvallinen ja tehokas ratkaisu nykyaikaisen koulutuksen hallinnan haasteisiin.  Järjestelmän sisältämä työelämälähtöinen Study@-oppimisalusta vastaa tämän päivän tarpeisiin etäopetuksen ja oppimisen monimuotoisuuden osalta. Ketterästi käyttöönotettava järjestelmä nostaa koulutusten hallinnan uudelle tasolle!

Tehokasta ja turvallista koulutuksen hallintaa

Campus Pro tarjoaa käyttäjälleen tehokkaan ja turvallisen tavan hallita opiskelijoita ja koulutuksia modernissa käyttöliittymässä. Ulkoasultaan selkeä ja käyttäjäystävällinen järjestelmä on nopea oppia ja sujuva käyttää. Kiitetty käytettävyys sekä monipuoliset ja tehokkaat toiminnot säästävät aikaa ja resursseja.

Campus Prossa tietoturvallisuuteen on panostettu järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelusta alkaen. Järjestelmässä henkilötiedot on erotettu fyysisesti koulutustiedoista, minkä ansiosta tietoihin pääsyä voidaan valvoa ja rajoittaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tietoturvallisuus huomioidaan kaikessa kehitys- ja ylläpitotoiminnassa pitkän kokemuksen myötä valikoituneina käytäntöinä ja toimintatapoina. Järjestelmä täyttää ja sitä kehitetään EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset huomioiden.

Moderni Study@-oppimisalusta toimii saumattomasti yhdessä Campus Pro:n kanssa. Innovatiivisen alustan lähtökohtana on helppo ja sujuva kommunikaatio eri osapuolten välillä. Study@ tukee oppimista, opettamista ja vuorovaikutusta ajasta ja paikasta riippumatta.

Kokeile maksutonta demoa!
Ketterästi käyttöön otettava

Modulaarisuus mahdollistaa Campus Pron ketterän käyttöönoton ja yhteensopivuuden hyvin erilaisiin ympäristöihin. Järjestelmää voidaan kasvattaa pala palalta, mikä tekee sen käyttöönotosta hallitun ja ennakoitavan.

Moderni ja vuorovaikutteinen

Campus Pro lisää vuorovaikutusta, aktivoi opiskelijaa ja vähentää opettajan työtaakkaa. Kaikilla laitteilla toimiva moderni ja intuitiivinen käyttöliittymä on visuaalinen, helppokäyttöinen ja selkeä.

Integroitavissa nykyisiin järjestelmiin

Campus Pron monipuoliset rajapinnat tarjoavat ratkaisun eri järjestelmien välisiin linkityksiin. Ohjelmisto voidaan ottaa käyttöön kokonaisuutena, tai osia siitä voidaan integroida oppilaitoksen nykyiseen järjestelmään.

Työelämälähtöinen ja oppijakeskeinen

Järjestelmä on alusta alkaen kehitetty työelämälähtöiseksi ja oppijakeskeiseksi. Sitä kehitetään jatkuvasti viranomaisvaatimukset huomioiden, joten se on yhteensopiva mm. Koski- ja eHOKS-järjestelmien kanssa.

Campuksen käyttäjinä voimme digitalisoida palveluitamme sujuvasti ja helpottaa sisäistä työtämme, mikä parantaa myös asiakaskokemusta.
Tämän mahdollistavat mm. Campuksen visuaalinen ja tarpeitamme palveleva käyttöliittymä, välineet opiskelijoiden sähköiseen asiointiin sekä hyvät tekniset rajapinnat.

Rastor-instituutin ICT-johtaja Timo Soikkeli

Mikä tekee Campus Prosta käyttäjäystävällisen?

Järjestelmä räätälöidään tarpeisiinne sopivaksi

– maksatte vain tarvitsemistanne ominaisuuksista!

Koulutuksen sisällön hallinta
Opetusryhmien ja opiskelijoiden hallinta
Oppijan käyttöliittymä
Automaattiset muistutukset
Läsnäolotietojen ja suoritusten kerääminen
Työpaikalla tapahtuvan oppimisen seuranta
Oppimistehtävät
Osaamisen kehittäminen ja seuranta
Alkukartoitus
VOS-laskenta
Henkilökohtaistaminen ja yksilölliset opintopolut
Raportointi ja tilastoinnit
Kouluttajien ja tilojen resursointi
Opsos-etuuksien ja koulutuskorvausten käsittely
Koski- ja eHOKS-rajapinnat

Kokeile maksutonta demoa

Demossa pääset tutustumaan Study@-oppimisalustaan oppijan näkökulmasta.  

Demosta löydät lyhyitä videotehtäviä, joiden avulla pääset tutustumaan järjestelmän perusominaisuuksiin ja saat yleiskuvan siitä, miltä järjestelmä näyttää ja tuntuu.

Tilaa demotunnukset

Painiketta klikkaamalla aukeaa uusi ikkuna, jossa voit tilata demotunnukset. Täytä tiedot ja saat sähköpostiisi linkin demoon.