Skip to main content

Koulutuksen hallintaan

Campus Pro

Campus Pro on kokonaisvaltainen koulutusten hallintajärjestelmä, joka tukee aidosti nykymuotoista koulutusta. Visuaalinen ja helppokäyttöinen järjestelmä sisältää työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaukseen käytettävän Study@ -työkalun, joka vähentää opettajan työtaakkaa aktivoimalla opiskelijaa ja lisäämällä vuorovaikutusta. Järjestelmä sisältää kattavat rajapinnat keskeisiin taloushallinnon järjestelmiin.

Kokeile maksutonta demoa!

Oppiminen on siirtynyt työpaikoille

– tukeeko järjestelmänne uudistunutta koulutusprosessia?

Tehokasta ja turvallista koulutuksen hallintaa

Campus Pro on kokonaisvaltainen koulutusten hallintajärjestelmä, joka tukee aidosti nykymuotoista koulutusta. Helppokäyttöinen järjestelmä sisältää mm. työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaukseen käytettävän mobiilin työkalun, joka vähentää opettajan työtaakkaa aktivoimalla opiskelijaa ja lisäämällä vuorovaikutusta.

Campus Prolla hoituvat muun muassa opintososiaalisten etuuksien ja koulutuskorvausten käsittely täysin sähköisesti. Järjestelmä sisältää kattavat rajapinnat keskeisiin taloushallinnon järjestelmiin. Uusimpana laajennuksena on tietojen automatisoitu vienti tulorekisteriin. Campuksessa on tulorekisterin lisäksi rajapinnat Koski-, eHOKS-, ePerusteet -viranomaisrekistereihin.

Moderni Study@-oppimisalusta toimii saumattomasti yhdessä Campus Pron kanssa. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaukseen käytettävä mobiili työkalu vähentää opettajan työtaakkaa aktivoimalla opiskelijaa ja lisäämällä vuorovaikutusta.

Tehokkuutta opintososiaalisten etuuksien ja koulutuskorvausten käsittelyyn

Campus Prolla opintososiaalisten etuuksien ja koulutuskorvausten käsittely hoituu näppärästi ja täysin sähköisesti. Järjestelmä ohjaa prosesseja ja muistuttaa käyttäjää seuraavista vaiheista. Toimeenpannut maksatukset siirretään taloushallinnon järjestelmään sujuvasti ja virheettömästi sähköisillä rajapinnoilla. Järjestelmässä on tuki yli kymmenelle rajapinnalle keskeisiin taloushallinnon järjestelmiin ja uusia toteutetaan asiakkaan tarpeen mukaan.

Maksatusprosessien sähköistäminen tuo todistetusti säästöjä ja vähentää hallinnon työmäärää. Tämän lisäksi asiakaspalautekyselyt ovat osoittaneet, että sähköiset hakemukset koetaan yritysten ja opiskelijoiden näkökulmasta vieläpä merkittävästi parantuneena palveluna.

Maksatusprosessien sähköistäminen tuo todistetusti säästöjä ja vähentää hallinnon työmäärää.

Tulorekisteri käyttöön vuoden alusta 2021

Tulorekisterin käyttö laajeni vuoden 2021 alusta alkaen koskemaan myös opintososiaalisten etuuksien tietoja päivärahojen ja perheavustuksen osalta. Opintososiaalisten maksujen päivärahoja ja perheavustuksia koskevat tiedot on ilmoitettava rekisteriin lähtökohtaisesti sähköisellä siirrolla.

Campus Pro sisältää täysin automaattisen tietojen siirron tulorekisteriin, joka perustuu järjestelmän maksatustoiminnallisuuteen ja sillä tehtyjen maksatustietojen siirtoon taloushallinnon järjestelmiin. Kun tiedot on siirretty maksatukseen, ne siirtyvät automaattisesti myös tulorekisteriin.

Campus Pro
Työelämälähtöinen ja oppijakeskeinen

Järjestelmä on alusta alkaen kehitetty työelämälähtöiseksi ja oppijakeskeiseksi. Sitä kehitetään jatkuvasti viranomaisvaatimukset huomioiden, joten se on yhteensopiva mm. Koski- ja eHOKS-järjestelmien kanssa.

Moderni ja vuorovaikutteinen

Campus Pro lisää vuorovaikutusta ja tukee yhteydenpitoa ajasta ja paikasta riippumatta. Kaikilla laitteilla toimiva moderni ja intuitiivinen käyttöliittymä on visuaalinen, helppokäyttöinen ja selkeä. Järjestelmä aktivoi opiskelijaa ja vähentää opettajan työtaakkaa.

Ketterästi käyttöön otettava

Modulaarisuus mahdollistaa Campus Pron ketterän käyttöönoton ja yhteensopivuuden hyvin erilaisiin ympäristöihin. Järjestelmää voidaan kasvattaa pala palalta, mikä tekee sen käyttöönotosta hallitun ja ennakoitavan.

Integroitavissa nykyisiin järjestelmiin

Campus Pron monipuoliset rajapinnat tarjoavat ratkaisun eri järjestelmien välisiin linkityksiin. Ohjelmisto voidaan ottaa käyttöön kokonaisuutena, tai osia siitä voidaan integroida oppilaitoksen nykyiseen järjestelmään.

Mikä tekee Campus Prosta käyttäjäystävällisen?

Campuksen helppokäyttöisyys perustuu sen selkeyteen, visuaalisuuteen ja käyttäjää ohjaaviin avustajiin, jotka kertovat käyttäjälle missä vaiheessa mennään. Järjestelmä ohjaa eteenpäin, ehdottaa ja suosittelee mitä kannattaisi tehdä seuraavaksi, sekä muistuttaa tehtävistä toimenpiteistä ja varoittaa mikäli tärkeät prosessit uhkaavat pysähtyä. Käyttäjää ohjaava liittymä säästää aikaa ja varmistaa prosessin tehokkaan etenemisen.

Opittavuus

Visuaalisen ja käyttäjää ohjaavan järjestelmän käyttö on helppo oppia

Muistettavuus

Looginen käyttöliittymä palautuu mieleen nopeasti myös käyttötauon jälkeen

Virheettömyys

Selkeä käyttäjää ohjaava sovellus vähentää inhimillisiä virheitä ja tehostaa prosessia

Tyytyväisyys

Käytön sujuessa työtehtävät tuntuvat mielekkäiltä, mikä näkyy parantuneena motivaationa ja työtehona

Tehokkuus

Hyvin suunnitellulla järjestelmällä työ sujuu nopeammin resursseja säästäen!

Campuksen käyttäjinä voimme digitalisoida palveluitamme sujuvasti ja helpottaa sisäistä työtämme, mikä parantaa myös asiakaskokemusta.
Tämän mahdollistavat mm. Campuksen visuaalinen ja tarpeitamme palveleva käyttöliittymä, välineet opiskelijoiden sähköiseen asiointiin sekä hyvät tekniset rajapinnat.

Rastor-instituutin ICT-johtaja Timo Soikkeli

Järjestelmä räätälöidään tarpeisiinne sopivaksi

– maksatte vain tarvitsemistanne ominaisuuksista!

Koulutuksen sisällön hallinta
Opetusryhmien ja opiskelijoiden hallinta
Oppijan käyttöliittymä
Automaattiset muistutukset
Läsnäolotietojen ja suoritusten kerääminen
Työpaikalla tapahtuvan oppimisen seuranta
Oppimistehtävät
Osaamisen kehittäminen ja seuranta
Alkukartoitus
VOS-laskenta
Henkilökohtaistaminen ja yksilölliset opintopolut
Raportointi ja tilastoinnit
Kouluttajien ja tilojen resursointi
Opsos-etuuksien ja koulutuskorvausten käsittely
Koski- ja eHOKS-rajapinnat

Kokeile demoa

Demossa pääset tutustumaan Study@-oppimisalustaan oppijan näkökulmasta.  

Täytä yhteystietosi lomakkeelle, niin saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset tutustumaan demoon!