Skip to main content

Entistäkin integroituvampi

Campus Pro

Campus Pro on aidosti yksilölliset opintopolut huomioiva opintohallintojärjestelmä, joka tarjoaa ratkaisun eri järjestelmien välisten linkitysten haasteisiin. Järjestelmä on käytettävissä koulutuksen- ja/tai opiskelijahallinnan perusohjelmistoksi, tai vaihtoehtoisesti oppilaitoksen nykyiseen järjestelmään voidaan integroida sen osia, kuten työelämässä  oppimisen ohjaustyökalu.

Varaa online-esittely
Ilmoittaudu webinaariin

Entistäkin integroituvampi opintohallinto – PrimusQuery ja ChatGPT

Työelämälähtöinen järjestelmä tukee aidosti nykymuotoista koulutusta ja tekee koulutusprosessista sujuvan. Campus Pro on alusta alkaen suunniteltu huomioimaan yksilölliset opintopolut ja työelämässä oppiminen. Järjestelmä sisältää työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaukseen käytettävän mobiilin työkalun, joka vähentää opettajan työtaakkaa aktivoimalla opiskelijaa ja tukemalla vuorovaikutusta myös etänä.

Järjestelmä on jo arkkitehtuuritasolla suunniteltu integroitumaan rajapintojen kautta muihin järjestelmiin, ja valmiiden integrointien skaala on laaja. Kehitämme rajapintoja edelleen ja pian pääsemme julkaisemaan viimeisimmät laajennukset: PrimusQuery ja tekoälyä hyödyntävä ChatGPT. Kehitämme ohjelmistojamme jatkuvasti, ja räätälöimme niitä asiakkaidemme tarpeen mukaan. Teemme mielellämme tarjouksen räätälöinnistä!

Soveltuu erinomaisesti

• Ammatilliseen koulutukseen

Aikuiskoulutuksen hallintaan

• Oppisopimuskoulutuksen hallintaan

Koulutusyrityksille

• Työvoimahallinnolle

Moderni ja vuorovaikutteinen

Campus Pro lisää vuorovaikutusta, aktivoi opiskelijaa ja vähentää opettajan työtaakkaa. Kaikilla laitteilla toimiva moderni ja intuitiivinen käyttöliittymä on nopea oppia ja helppo käyttää. Erillinen ladattava mobiilisovellus sujuvoittaa yhteydenpitoa entisestään mahdollistamalla mm. push-ilmoitukset puhelimeen.

Työelämälähtöinen ja oppijakeskeinen

Järjestelmä on alusta alkaen kehitetty työelämälähtöiseksi ja oppijakeskeiseksi. Sitä kehitetään jatkuvasti viranomaisvaatimukset huomioiden, joten se on yhteensopiva mm. Koski- ja eHOKS-järjestelmien kanssa.

Ketterästi käyttöön otettava

Modulaarisuus mahdollistaa Campus Pro:n ketterän käyttöönoton ja yhteensopivuuden hyvin erilaisiin ympäristöihin. Järjestelmää voidaan kasvattaa pala palalta, mikä tekee sen käyttöönotosta hallitun ja ennakoitavan

Integroitavissa nykyisiin järjestelmiin

Campus Pro:n monipuoliset edistykselliset rajapinnat tarjoavat sujuvan ratkaisun eri järjestelmien väliseen linkitykseen. Järjestelmä soveltuu itsenäiseksi opintohallinnon ohjelmistoksi tai osia siitä voidaan integroida oppilaitoksen nykyiseen järjestelmään.

Kuulemme mielellämme lisää tarpeestanne ja kerromme mitä tuotteemme voivat tarjota juuri sinulle!
Varaa online-esittely

Reaaliaikainen tietojen siirto edistyksellisellä Primus-rajapinnalla

Kesän aikana Campuksen Primus-rajapinnasta on valmistumassa uudistettu, merkittävästi edistyksellisempi versio, joka kykenee lähes reaaliaikaiseen tiedonsiirtoon järjestelmien välillä. Uusi versio tuo isoja parannuksia myös tiedonsiirtotarpeiden joustavuuteen.. Ohjelmistossamme on jo vuosia hyödynnetty Primus-rajapintaa, jolla työssäoppimisen ohjausalustamme on saanut tarvitsemansa opiskelijatiedot Primuksesta, ja palauttanut jalostetut tiedot edelleen takaisin. Rajapinta on hyödyntänyt PrimusQueryä, joka on ollut ratkaisuna varsin staattinen kun tietoja on siirretty eräajotyyppisesti harvakseltaan.

Edistyksellinen rajapinta avaa monia uusia käyttömahdollisuuksia Primusta käyttävissä ympäristöissä. Primuksen tiedot ovat käytettävissä ja jalostettavissa entistä monipuolisemmin erillisissä ohjelmistokomponenteissa. Rajapintaa voidaan hyödyntää myös muiden kuin Rediteqin tuottamien lisäpalveluiden kanssa, joten rajapinta mahdollistaa laajemman tarjonnan esimerkiksi ohjauspaneeleissa (dashboard), chatboteissa, oppimisanalytiikkaratkaisuissa ja muissa vastaavissa palveluissa.

Tekoälyn hyödyntäminen ammatillisessa koulutuksessa

ChatGPT on mullistanut monien ajatukset tekoälyn kyvyistä ja mahdollisuuksista viimeisen puolen vuoden aikana. ChatGPT pystyy käsittelemään ja tuottamaan tekstiä hämmästyttävällä tasolla ja laatu tulee paranemaan entisestään. Ammatillisessa koulutuksessa käyttökohteita uusille mahdollisuuksille löytyy helposti. Tekniikkaa voi hyödyntää mm. erityisopiskelijoiden ja heikosti suomea osaavien maahanmuuttajaopiskelijoiden kohdalla tutkinnon perusteiden selkeyttämisessä. Samalla tekniikalla hoituu myös tutkinnon perusteiden kääntäminen opiskelijan äidinkielelle.
Chatbot eli keskustelubotti -tyyppisellä palvelulla voidaan käyttäjiä auttaa hyvin monenlaisissa aihealueissa. Botit voivat auttaa opintojen sujumiseen liittyvissä asioissa, mm. varhaisessa puuttumisessa opinnoissa ilmeneviin ongelmiin on saatu hyviä kokemuksia. Bottien kanssa voidaan hoitaa esim. henkilökohtaistamiskeskusteluita tai niiltä voidaan kysyä yleisiä koulutukseen liittyviä asioita. Aihealue ja kohderyhmä määrittelemällä botti pystytään opettamaan lähes mihin tarkoitukseen tahansa.

Campus Pro ohjaa koulutusprosessia ja poistaa päällekkäistä työtä, mikä parantaa koulutuksen laatua ja säästää oppilaitoksen resursseja.

Mobiilisovellus sujuvoittaa yhteydenpitoa

Sovelluskaupoista ladattava Sopro Online -mobiilisovellus tuo järjestelmän perustoiminnot entistäkin helpommin käden ulottuville. Erityisesti jatkuvassa mobiilikäytössä, tarjoaa erillinen ladattava mobiilisovellus käyttäjille selkeitä lisäetuja. Sovellus helpottaa sisäänkirjautumista sekä yhteydenpitoa, ja mahdollistaa muun muassa reaaliaikaiset push-ilmoitukset puhelimeen.

Campuksen käyttäjinä voimme digitalisoida palveluitamme sujuvasti ja helpottaa sisäistä työtämme, mikä parantaa myös asiakaskokemusta.
Tämän mahdollistavat mm. Campuksen visuaalinen ja tarpeitamme palveleva käyttöliittymä, välineet opiskelijoiden sähköiseen asiointiin sekä hyvät tekniset rajapinnat.

Rastor-instituutin ICT-johtaja Timo Soikkeli

Järjestelmä räätälöidään tarpeisiinne sopivaksi

– maksatte vain tarvitsemistanne ominaisuuksista!

Koulutuksen sisällön hallinta
Opetusryhmien ja opiskelijoiden hallinta
Oppijan käyttöliittymä
Automaattiset muistutukset
Läsnäolotietojen ja suoritusten kerääminen
Työpaikalla tapahtuvan oppimisen seuranta
Oppimistehtävät
Osaamisen kehittäminen ja seuranta
Alkukartoitus
VOS-laskenta
Henkilökohtaistaminen ja yksilölliset opintopolut
Raportointi ja tilastoinnit
Kouluttajien ja tilojen resursointi
Opsos-etuuksien ja koulutuskorvausten käsittely
Koski- ja eHOKS-rajapinnat
Tukee vuorovaikutusta
Mahdollistaa tiedon ja opetusmateriaalin jakamisen
Selainkäyttöinen + ladattava mobiilisovellus
Tukee koko oppimisprosessia ajasta ja paikasta riippumatta
Soveltuu kaikille laitteille
Tuo läpinäkyvyyttä oppimisprosessiin
Mahdollistaa oppijan yksilöllisen ohjaamisen ja oppimisen etenemisen seuraamisen
Visuaalinen ja helppokäyttöinen

Haluatko kuulla lisää?

Varaa online-esittely

Kuulemme mielellämme lisää tarpeestanne ja kerromme mitä tuottemme voivat tarjota juuri sinulle! Valitse kalenterista sopiva aika 45 min. mittaiselle online-esittelylle.