Skip to main content

Sopro Online

Sopro Online on opettajan, ohjaajan ja opiskelijan yhteinen mobiili työkalu, jossa harjoittelun suunnittelu, oppimispäiväkirja ja oppimistehtävät ovat kaikki samassa paketissa – käytettävissä missä ja milloin tahansa!

Oppimisalustalla hoituvat näppärästi harjoittelun suunnittelu, ohjaus ja dokumentointi, sekä harjoitteluun tarvittavien dokumenttien sähköinen allekirjoitus. Sujuva sähköinen prosessi tehostaa toimintaa ja tuo merkittäviä hallinnollisia säästöjä.

Varaa online-esittely
Ilmoittaudu webinaariin

Vuorovaikutteinen yhteistyöalusta sujuvaan harjoittelun ohjaukseen - myös mobiilissa

Sopro Online tukee tavoitteellista oppimista parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestelmä tukee monipuolisesti oppimista ja opettamista, sekä lisää vuorovaikutusta oppimisprosessiin osallistuvien välillä ajasta ja paikasta riippumatta.

Sopro Onlinella hoituvat harjoittelujaksojen suunnittelu ja aikataulutus. Monipuolisten seuranta- ja palautetyökalujen ansiosta opettaja voi antaa jatkuvaa palautetta, sekä ohjata opiskelijaa oikeaan suuntaan ajasta ja paikasta riippumatta. Alusta tarjoaa myös monipuolisia itsearviointityökaluja opiskelijan tueksi.

Ilmoittaudu tekoäly-aiheiseen webinaariin 17.8. klo 14

Kiinnostaako tekoälyn hyödyntäminen osana opintohallintoa? Entä mitä sudenkuoppia tekoälyn käytössä kannattaa varoa? Laita päivämäärä kalenteriin ja tule kuulemaan webinaariimme, mitä uutta on tarjolla!
Ilmoittaudu

Sopro Online aktivoi opiskelijaa ja säästää opettajan työaikaa

Sopro Online mahdollistaa tehokkaan tavan harjoittelujaksojen seurantaan ja ohjaamiseen aktivoiden opiskelijaa ja vähentäen opettajan työtaakkaa. Opiskelija voi luoda ja suunnitella harjoittelujaksoja sekä kirjata työtuntejaan alustalla. Sekä opettaja että ohjaaja voivat joustavasti seurata ja ohjata sekä antaa tukea ja palautetta opiskelijan harjoittelujakson aikana.

Alustalla hoituvat harjoittelun edetessä näppärästi myös arviointikeskustelut, sekä dokumenttien sähköinen allekirjoitus. Harjoittelujen seuranta ja tiedonkulku helpottuvat, kun kaikki harjoitteluun liittyvät dokumentit löytyvät samasta paikasta!

Opiskelija
 • Luo itse käyttäjätunnukset
 • Luo harjoittelujaksot
 • Valitsee harjoittelupaikan ja ohjaajan
 • Asettaa vakiotunnit oikeille paikoilleen
 • Luo harjoitteluvuorot
 • Kirjaa harjoitteluvuorot toteutuneeksi
 • Aloittaa arviointikeskustelun
Ohjaaja
 • Ei tarvitse käyttäjätunnusta
 • Hyväksyy harjoitteluvuorot
 • Kuittaa toteutuneet harjoitteluvuorot
 • Osallistuu arviointikeskusteluun
 • Hyväksyy arvioinnin
Opettaja
 • Hyväksyy arvioinnin
 • Kuittaa toteutuneet tunnit viimeisen arvioinnin yhteydessä

Tehokkaampaa vuorovaikutusta harjoittelujaksoihin

Sopro Online lisää vuorovaikutusta osapuolten välillä ja tekee osaamisen kehittämisestä läpinäkyvää. Kaikki osapuolet pääsevät osallistumaan opintojen suunnitteluun ja edistymisen seurantaan. Tämä tapahtuu yhteisessä näkymässä, joka mukautuu roolin mukaan.

Vuorovaikutusta harjoittelujakson aikana tukevat Sopro Onlinen monipuoliset palaute- ja viestintäominaisuudet. Yhteydenpidossa  voidaan hyödyntää joustavasti eri keskusteluominaisuuksia, myös videoyhteyttä. Keskusteluihin voidaan lisätä liitteinä esimerkiksi kuvia, videoita ja tekstitiedostoja tukemaan vuorovaikutusta.

Oppimisalusta ilmoittaa reaaliajassa opettajalle, opiskelijalle ja harjoittelun ohjaajalle uusista viesteistä ja tärkeistä tapahtumista. Reaaliaikaisten työkalujen avulla opettaja ja harjoittelun ohjaaja pystyvät sitouttamaan opiskelijat tiiviisti oppimisprosessiin, jolloin oppimiskyky paranee.

Sähköinen allekirjoitus osaksi harjoittelujaksojen dokumentointia

Sopro Onlinessa harjoitteluun liittyvät dokumentit voidaan allekirjoittaa sähköisesti, jolloin koko prosessi on mahdollista suorittaa ilman ylimääräistä paperityötä. Sähköinen prosessi säästää aikaa ja hermoja, kun kaikki tiedot ja dokumentit löytyvät kätevästi yhdestä paikasta.

Sähköinen allekirjoitus tehostaa toimintaa ja tuo merkittäviä hallinnollisia säästöjä. Sen avulla vältytään tulostamiselta ja skannaamiselta, sekä paperinippujen arkistoinnin aiheuttamalta vaivalta. Sähköisten dokumenttien löydettävyys ja hallinnointi on ylivoimaista paperisiin verrattuna. Vahvan tunnistautumisen ansiosta minkä tahansa dokumentin voi allekirjoittaa lain vaatimukset täyttävällä tavalla.

Sähköinen harjoittelusovellus muuttaa toimintatavat sosiaali- ja terveysalan harjoitteluissa

Harjoittelun ohjaussovellustamme pilotoitiin vuosien 2019–2021 aikana Turun ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan tutkintokoulutusten harjoitteluissa. Tulokset olivat kannustavia niin opiskelijoiden, ohjaajien kuin opettajienkin näkökulmasta, joten sovellus otettiin käyttöön Turun Ammattikorkeakoulussa Sun harkka -nimisenä.

Lue lisää

Mobiilisovellus helpottamaan yhteydenpitoa

Selainkäyttöinen Study toimii näppärästi joka laitteella. Lisäksi se on saatavilla erillisenä mobiilikaupoista ladattavana sovelluksena, joka helpottaa sisäänkirjautumista sekä yhteydenpitoa, ja mahdollistaa muun muassa reaaliaikaiset push-ilmoitukset puhelimeen. Erityisesti jatkuvassa mobiilikäytössä tarjoaa erillinen ladattava mobiilisovellus käyttäjille selkeitä lisäetuja.

Tukee vuorovaikutusta missä ja millin tahansa
Mahdollistaa tiedon ja opetusmateriaalin jakamisen
Selainkäyttöinen + ladattava mobiilisovellus
Tukee koko oppimisprosessia ajasta ja paikasta riippumatta
Soveltuu kaikille laitteille
Tuo läpinäkyvyyttä oppimisprosessiin
Mahdollistaa oppijan yksilöllisen ohjaamisen ja oppimisen etenemisen seuraamisen
Visuaalinen ja helppokäyttöinen

Varaa online-esittely

Valitse kalenterista sopiva aika n. 45 minuutin mittaiselle online-esittelylle. Kuulemme mielellämme lisää tarpeestanne, ja kerromme mitä tuotteemme voivat tarjota juuri teidän organisaatiollenne!