Skip to main content

Sopro Online

Whistleblowing-ilmoituskanava

Sopro Online mahdollistaa anonyymin ilmoittamisen sekä ilmoitusten asianmukaisen käsittelyn whistleblower-direktiivin mukaisesti. Palveluumme kuuluvalla koulutusalustalla voidaan lisäksi näppärästi perehdyttää vastuuhenkilöt ja muu henkilöstö ilmoituskanavan käyttöön ja whistleblower-direktiiviin.

Tarjoamme ilmoituskanavan lisäksi valmista koulutusmateriaalia sekä kustannustehokkaat ratkaisut vastuuhenkilöiden ja käyttäjien perehdyttämiseen, jotta käyttöönotto sujuu näppärästi.

Ota yhteyttä

Helppokäyttöinen suomalainen ilmoituskanava

Anonyymin ilmoituksen tekeminen

Ilmoittaminen on mahdollista kaikilla laitteilla täysin anonyymisti avoimen linkin kautta. Ilmoituskanava saadaan haluttujen sidosryhmien käyttöön julkaisemalla se esimerkiksi organisaation kotisivuilla, intranetissä tai muissa asiaankuuluvissa kanavissa.

Ilmoituksen vastaanotto ja käsittely

Organisaatiolle määritellyille käsittelijöille annetaan tunnukset sekä oikeudet käsitellä ilmoituksia omassa helppokäyttöisessä käyttöliittymässä. Määritellyt käyttäjät saavat notifikaatiot uusista ilmoituksista. Ilmoittajalta voidaan pyytää lisätietoja, ja häntä voidaan tiedottaa käsittelyn vaiheista siten, että anonymiteetti edelleen säilyy.

Luottamuksellinen yhteydenpito

Sovellus mahdollistaa täysin anonyymin yhteydenpidon ilmoittajan ja käsittelijän välillä. Henkilökohtaisen koodin avulla ilmoittaja voi seurata oman tapauksensa edistymistä, ja esimerkiksi tarjota tarvittaessa lisätietoja ja tarkennuksia. Asian käsittely hoituu siten, että tietojen luottamuksellisuus on turvattu koko prosessin ajan.

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme ja näytämme mielellämme lisää! Soita meille tai täytä yhteydenottolomake niin olemme yhteydessä.

Ota yhteyttä
Asianmukainen perehdytys takaa sujuvan käyttöönoton

Palveluumme kuuluvalla koulutusalustalla voidaan näppärästi perehdyttää henkilöstö ilmoituskanavan käyttöön sekä whistleblower-direktiiviin kanavan käyttöönoton yhteydessä. Laki edellyttää, että henkilöstölle ja sidosryhmille on tiedotettava selkeästi kanavan tarkoituksesta, käyttöönotosta ja toiminnasta. Lisäksi organisaatiolla on velvollisuus antaa ilmoituskanavan vastuuhenkilöille erityinen koulutus ilmoitusten asialliseen käsittelyyn.

Koulutuksen ja tiedotuksen merkitystä ei sovi vähätellä. Huolellisella perehdyttämisellä vältytään väärinkäsityksiltä sekä ylimääräiseltä turhalta työltä, ja saadaan näin kaikki hyödyt irti ilmoituskanavasta.

Tekoälypohjainen botti avuksi perehdytykseen

Varmista että käyttöönotto sujuu nopeasti ja kustannustehokkaasti! Hyödynnä uuden sukupolven ChatGPT-bottia jolle on opetettu direktiivin sisältö (Finlex), sekä yrityskohtaiset käytännöt. Keskusteleva koulutusbotti on valmiina vastaamaan käyttäjien direktiiviä koskeviin kysymyksiin silloin kun ne tulevat ajankohtaisiksi.

Organisaation henkilöstömäärän mukainen portaikkohinnoittelu

Palvelu sisältää:

Ilmoituskanava

Whistleblower-botti

Koulutus

50-100 hlö

Käyttöönotto:
1190 €

Ylläpito:
149 €/kk

101-150 hlö

Käyttöönotto:
1290 €

Ylläpito:
189 €/kk

151-200 hlö

Käyttöönotto:
1390 €

Ylläpito:
219 €/kk

201-250 hlö

Käyttöönotto:
1490 €

Ylläpito:
249 €/kk

Hinnat ilmoitettu ALV 0%

Miksi juuri Sopro Online?

Ilmoituskanavan tiedotus ja ohjeet samalla alustalla
Käyttäjät oppivat nopeasti mistä on kyse ja käyttöönotto sujuu näppärästi

Muutakin kuin pelkkä ilmoituskanava
Perehdytä, kouluta, jaa tietoa ja tarvitatessa myös rekrytoi samalla käyttäjille tutulla alustalla

Modulaarinen rakenne ja hinnoittelu
Maksa vain niistä ominaisuuksista, joita tarvitset

Nopea ja ketterä käyttöönotto – laajenna pala palalta

Räätälöitävissä ja integroitavissa käytössä oleviin järjestelmiin

Toimii kaikilla laitteilla

Luotettava suomalainen palvelu ja asiakastuki

Haluatko kuulla lisää?

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä
Yhteyshenkilö(Pakollinen)
Soita meille
(02) 282 8990