Skip to main content

Whistleblowing

Rediteqin whistleblowing-ilmoituskanavalla voit ilmoittaa luottamuksellisesti yrityksemme toimintaan liittyvistä väärinkäytösepäilyistä ja lain vastaisesta toiminnasta.

Mihin Rediteqin ilmoituskanavaa käytetään?

Ilmoituskanavan kautta on mahdollista ilmoittaa teoista tai laiminlyönneistä, jotka täyttävät rikoksen tunnusmerkistön, oli kyseessä sitten meidän tai yhteistyökumppaniemme toiminta. Sinulla ei tarvitse olla konkreettisia todisteita epäilyksesi tueksi. Huomaa kuitenkin, että tarkoituksella aiheettomien ilmoitusten tekeminen on kiellettyä ja voi johtaa lisätoimenpiteisiin.

Huomioithan myös, että ilmoituskanava ei ole palautelaatikko, eikä sitä ole tarkoitettu valituksille tuotteista tai palveluista. Asiakaspalvelumme ja tukemme yhteystiedot löydät osoitteesta: https://rediteq.fi/yritys/yhteystiedot

Ilmoituksen voit tehdä joko omalla nimelläsi tai nimettömästi. Ilmoittajan henkilöllisyys suojataan whistleblower-direktiivin mukaisesti. Vuonna 2023 voimaan astunut ilmoittajansuojelulaki edellyttää yrityksiä varmistamaan, että epäilyistä voidaan ilmoittaa turvallisesti ja ilmoittajan henkilöllisyys suojataan.

Miten ilmoitus tehdään?

Ilmoituksen tekeminen onnistuu helposti ja turvallisesti täyttämällä lomakkeen kentät ja seuraamalla ohjeita. Voit tehdä ilmoituksen nimettömästi tai jättää halutessasi yhteystiedot.

Kun lähetät ilmoituksesi, saat sinulle generoidut kaksi koodia, joiden avulla pääset tarkastelemaan ilmoitustasi uudelleen. Säilytä koodit turvallisessa paikassa, ja palaa seuraamaan asiasi tietoja. Vahvistamme ilmoituksesi vastaanottamisen seitsemän päivän kuluessa. Saat lisätietoja ilmoituksesi käsittelystä viimeistään kolmen kuukauden kuluessa ilmoituksen tekemisestä. Saatamme lähettää sinulle järjestelmän kautta myös lisäkysymyksiä ilmoitukseesi liittyen.

Kysy Whistleblower-direktiivistä botilta!

Onko sinulla kysyttävää direktiivistä? Ketä se koskee, miksi se on olemassa tms.? Kysy botilta. Botille on opetettu Finlexin Whistleblower-direktiivi.

Whistleblow-botti

Näin teet ilmoituksen

Ilmoituksen tekeminen onnistuu helposti ja turvallisesti täyttämällä lomakkeen kentät ja seuraamalla ohjeita. Voit tehdä ilmoituksen nimettömästi tai jättää halutessasi yhteystiedot. Vahvistamme ilmoituksesi vastaanottamisen seitsemän päivän kuluessa. Säilytäthän saamasi koodit, joiden avulla pääset palaamaan ilmoitukseesi.

Huomioithan, että ilmoituskanava ei ole palautelaatikko, eikä sitä ole tarkoitettu valituksille tuotteista tai palveluista. Asiakaspalvelumme ja tukemme yhteystiedot löydät osoitteesta: https://rediteq.fi/yritys/yhteystiedot