Henkilöstökoulutusten hallinta

Sopro Online

Luo koulutukset helposti ja nopeasti, hyödynnä kopiointitoimintoja ja muokkaa joustavasti. Materiaalit ja oppimistehtävät luot suoraan kursseille ja oppitunneille, jolloin sisällön hallinta on automaattista. Laajempia koulutuksia kuvataan havainnollisilla koulutuspuilla. Näiden avulla luot ryhmä- ja henkilökohtaisia oppimispolkuja, joilla osaamisvajeet täytetään.

Hinnat alkaen 199 €/KK +ALV.

Kokeile maksutta
HENKILÖSTÖKOULUTUSTEN HALLINTA

Tyypillisesti yritykset ostavat eri alojen koulutuksia eri koulutusyrityksiltä. Mahdollisesti nämä tarjoavat koulutuspakettejaan omien oppimisalustojensa kautta. Tämä tekee kokonaisuudesta sekavan ja vaikeasti hallittavan koulutuksia ostavan yrityksen ja sen työntekijöiden näkökulmasta, joiden ehdoilla koulutusta kuitenkin kuuluu hankkia.

Sopro Online järjestelmä perustuu ainutlaatuiseen monitoimija-arkkitehtuuriin. Tämä mahdollistaa sen, että koulutusta ostava yritys antaa käyttöoikeudet koulutusta tarjoaville yrityksille, jotka vievät koulutuksen sisällön järjestelmään. Oppimateriaalit ja oppimistehtävät voidaan jakaa LTI-standardin avulla, jota kaikki keskeiset järjestelmätoimittajat tukevat. Yritys säästää hallinnointikuluissa ja mikä tärkeää, työntekijöille tarjotaan selkeä ja yhdenmukainen näkymä omiin oppimateriaaleihin ja oppimistehtäviin, sekä niissä edistymiseen, jolloin oppiminen on tehokasta ja hallittavaa.

SOPRO ONLINE SISÄLTÄÄ KEHITTYNEET VÄLINEET KOULUTUSTEN HALLINTAAN

Sopro Online sisältää koulutuksen hallintaan kehittyneet välineet, joista voi ottaa käyttöön tarvitsemansa. Haluttaessa järjestelmä toimii koulutukset yhteen kokoavana yrityksen koulutusportaalina, joka sisältää  eri toimittajien koulutustarjonnan sisältöineen. Kokonaisvaltainen koulutustietojärjestelmän ansiosta haastavatkin koulutustarpeet voidaan suunnitella ja toteuttaa helposti hallittavasti. Tämä säästää aikaa ja tehostaa oppimisprosessia.

 • Intuitiiviset ja helppokäyttöiset koulutuspuut

 • Joustavat tavat valita kursseja tarpeen mukaan

 • Ryhmä- ja henkilökohtaiset oppimispolut

 • Oppimistehtävät kiinnitetään suoraan kursseihin, ei erillistä oppimisympäristöä ja kurssihallintaa

 • Helppo resurssien varaus (tilat ja kouluttajat ym.)

 • Videokoulutukset

 • Kurssisuoritukset ja läsnäolot sähköisinä

 • Nimilaput ja todistukset tulosteina

KATSO VIDEO

KOULUTUKSEN JA TEHTÄVIEN KOPIOIMINEN

KATSO VIDEO

OPPIMISTEHTÄVIEN RAPORTOINTI JA TARKASTAMINEN

KATSO VIDEO

KOULUTTAJIEN JA TILOJEN RESURSOINTI

Kokeile maksutonta demoa

Demosta löydät lyhyitä videotehtäviä, joiden avulla pääset tutustumaan järjestelmän keskeisiin ominaisuuksiin.

Täytä yhteystietosi lomakkeelle, niin saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset kokeilemaan demoa!


  Microsoft Appsource

  Voit kokeilla Sopro Onlinea maksutta myös Microsoft Appsourcen Test Drivessa.

  » Siirry Microsoft Appsourceen