Henkilöstökoulutusten hallinta

Sopro Online

Luo henkilöstölle koulutuksia, hallitse kurssikohtaisia sisältöjä, täydennä puuttuvaa osaamista ja uusi nopeasti koulutuksia. Sopro Online tarjoaa helpon tavan hallinnoida henkilöstön koulutuksia havainnollistavan koulutuspuunäkymän ja tarvekohtaisten osaamispolkujen avulla.

Hinnat alkaen 199 €/KK +ALV.

Kokeile maksutta

Henkilöstökoulutusten hallinta

Sopro Online keskittää kaikki koulutuskokonaisuudet samalle alustalle

Sopro Online järjestelmä perustuu ainutlaatuiseen monitoimija-arkkitehtuuriin. Tämä mahdollistaa sen, että koulutusta ostava yritys antaa käyttöoikeudet koulutusta tarjoaville yrityksille, jotka vievät koulutuksen sisällön järjestelmään. Oppimateriaalit ja oppimistehtävät voidaan jakaa LTI-standardin avulla, jota kaikki keskeiset järjestelmätoimittajat tukevat. Yritys säästää hallinnointikuluissa ja mikä tärkeintä, työntekijöille tarjotaan selkeä ja yhdenmukainen näkymä omiin oppimateriaaleihin ja oppimistehtäviin, sekä niissä edistymiseen, jolloin oppiminen on tehokasta ja hallittavaa.

Kehittyneet työkalut koulutusten hallintaan

Sopro Online sisältää koulutuksen hallintaan kehittyneet välineet, joista voi ottaa käyttöön tarvitsemansa. Haluttaessa järjestelmä toimii koulutukset yhteen kokoavana yrityksen koulutusportaalina, joka sisältää  eri toimittajien koulutustarjonnan sisältöineen. Kokonaisvaltainen koulutustietojärjestelmän ansiosta haastavatkin koulutustarpeet voidaan suunnitella ja toteuttaa helposti hallittavasti. Tämä säästää aikaa ja tehostaa oppimisprosessia.

Tutustu Sopro Onlineen
Campus Pro

Selkeät koulutusrakenteet

Ryhmä- ja henkilökohtaiset oppimispolut

Kurssien vaivaton uusiminen ja päivittäminen

Oppimisympäristö ja kurssihallinta samassa paketissa

Tilojen ja kouluttajien resursointi

Videokoulutukset

Suoritukset ja läsnäolotiedot verkossa

Lupien ja ammattipätevyyksien hallinta

Kokeile maksutonta demoa

Demosta löydät lyhyitä videotehtäviä, joiden avulla pääset tutustumaan järjestelmän perusominaisuuksiin ja saat yleiskuvan siitä, miltä järjestelmä näyttää ja tuntuu.

Tilaa demotunnukset

Painiketta klikkaamalla aukeaa uusi ikkuna, jossa voit tilata demotunnukset. Täytä tiedot ja saat sähköpostiisi linkin demoon.

Microsoft Appsource

Voit kokeilla Sopro Onlinea maksutta myös Microsoft Appsourcen Test Drivessa.

» Siirry Microsoft Appsourceen