Skip to main content

Sopro Online

Sopro Online on opettajan, opiskelijan ja työpaikkaohjaajan yhteinen työkalu, joka tukee oppimista, opettamista ja vuorovaikutusta työelämässä oppimisen aikana.

Varaa online-esittely

Mobiili työväline työelämässä oppimisen hallintaan

Läpinäkyvä ja vuorovaikutteinen oppimisalusta

Sopro Onlinen Study@-alustalla kaikki osapuolet pääsevät osallistumaan opintojen suunnitteluun ja edistymisen seurantaan. Tämä tapahtuu yhteisessä näkymässä, joka mukautuu roolin mukaan.

Opettaja voi laatia opiskelijoille harjoituksia, jakaa opetusmateriaaleja, seurata opintojen edistymistä, antaa monipuolisesti palautetta, sekä arvioida tehtäviä. Opiskelija voi suorittaa motivoivia oppimistehtäviä, seurata opintojensa edistymistä, sekä pyytää ja ottaa vastaan ohjausta ja palautetta. Työpaikkaohjaaja voi antaa palautetta opiskelijan edistymisestä ja kommunikoida monipuolisesti opettajan ja opiskelijan kanssa.

Tavoitteellista työelämässä oppimista

Sopro Online tukee tavoitteellista työelämässä oppimista parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestelmä tukee monipuolisesti oppimista ja opettamista, sekä lisää vuorovaikutusta oppimisprosessiin osallistuvien välillä ajasta ja paikasta riippumatta.

Keskeisenä työkaluna toimii opiskelijan henkilökohtainen kehittymissuunnitelma, jossa tietojen ja taitojen kehittymistä kuvataan mm. havainnollisten graafien avulla, aina lähtötilanteesta tavoitetasoon asti. Edistymisen seuranta on läpinäkyvää ja monipuolisten seuranta- ja palautetyökalujen ansiosta opettaja voi antaa jatkuvaa palautetta, sekä ohjata opiskelijaa oikeaan suuntaan ajasta ja paikasta riippumatta.

Ohjaa, seuraa ja anna palautetta

Study@-oppimisalustalla työpaikalla tapahtuvaa oppimista on helppo ohjata ja seurata. Opiskelija voi liittää tiedostoja oppimispäiväkirjaan, ja pyytää päiväkirjamerkinnästään palautetta opettajalta tai työpaikkaohjaajalta. Oppimista ja tavoitteita voidaan kuvata tekstin lisäksi myös kuvilla ja videoilla. Monipuoliset keskustelu- ja palautemahdollisuudet kannustavat vuorovaikutteisuuteen. 360 asteen palauteen avulla opiskelija voi pyytää palautetta keneltä tahansa ja milloin tahansa.

Opiskelijat kehuvat Study@ -oppimisalustaa: “Se on työmaalla iso tuki ja turva”

Lue asiakastarina

Sähköistä koko näyttöprosessi

Study-oppimisalustalla tutkinnon osan suoritus ja sen dokumentointi sujuvat alusta loppuun sähköisesti. Tutkintojen perusteet arviointikriteereineen tuodaan kätevästi rajapinnan avulla ePerusteista. Kun arviointipäätös ja näyttötiedot ovat laadittu digitaaliseen muotoon, mahdollistetaan arviointipäätöksen sähköinen allekirjoittaminen.

Sovelluksessa arvioijat pääsevät antamaan palautetta suorituksesta sekä dokumentoimaan näytöt järjestelmään. Kun näyttötiedot toimitetaan lopuksi automaattisesti Koski-, sekä eHOKS -palveluihin, koko näyttöprosessi on hoidettu ilman ensimmäistäkään paperidokumenttia.

Tukee vuorovaikutteisuutta
Mahdollistaa tiedon ja opetusmateriaalin jakamisen
Selainkäyttöinen
Tukee koko oppimisprosessia ajasta ja paikasta riippumatta
Soveltuu kaikille laitteille
Tuo läpinäkyvyyttä oppimisprosessiin
Mahdollistaa oppijan yksilöllisen ohjaamisen ja oppimisen etenemisen seuraamisen
Visuaalinen ja helppokäyttöinen

Viesti ja vuorovaikuta - myös videoyhteydellä

Study@ pitää sisällään monipuoliset viestintäominaisuudet, jotka helpottavat vuorovaikutusta ajasta ja paikasta riippumatta, ja mahdollistavat palautteen antamisen. Yhteydenpidossa voidaan hyödyntää joustavasti eri keskusteluominaisuuksia, myös videoyhteyttä.

Oppimisalusta ilmoittaa reaaliajassa opettajalle, opiskelijalle ja työpaikkaohjaajalle uusista viesteistä ja tärkeistä tapahtumista. Reaaliaikaisten työkalujen avulla opettaja ja työpaikkaohjaaja pystyvät sitouttamaan opiskelijat tiiviisti oppimisprosessiin, jolloin oppimiskyky paranee.

Monipuoliset oppimistehtävät työelämässä oppimiseen

H5P-tehtävien avulla voit helposti toteuttaa kymmeniä eri tyyppisiä oppimistehtäviä, esimerkiksi interaktiivisia videoita ja pelejä. Voit tuoda oppimistehtävät myös esimerkiksi Moodlesta. Työpaikkaohjaajat voidaan haluttaessa kutsua tehtävien tarkastajiksi.

Study@-alustalla opiskelija voi suorittaa H5P-tehtäviä itsenäisesti työelämässä oppimisen aikana. Tehtäviä voi suorittaa missä ja milloin vain vaikkapa omalla älypuhelimella!

Voit kokeilla järjestelmää riskittömästi vaikkapa vain 6 kuukauden ajan
hintaan 199€/kk (+ALV)

Ketterä SaaS-ratkaisu

Kattava integrointi

Sopimukset alkaen 6kk

Edullinen portaikkohinnoittelu

Pienille ja suurille ryhmille

Suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Varaa online-esittely

Valitse kalenterista sopiva aika n. 30 minuutin mittaiselle online-esittelylle. Kuulemme mielellämme lisää tarpeestanne, ja kerromme mitä tuotteemme voivat tarjota juuri sinulle!