Skip to main content
Harjoittelun mobiiliohjaukseen

Study@

Study@ on innovatiivinen oppimisalusta, joka mahdollistaa tehokkaan tavan harjoittelujaksojen seurantaan ja ohjaamiseen.

Selainkäyttöinen Study toimii näppärästi myös mobiililaitteilla. Sen monipuoliset palaute- ja viestintäominaisuudet lisäävät vuorovaikutusta oppimisprosessiin osallistuvien välillä, erityisesti harjoitteluissa oppimisen aikana.

Kokeile demoa
Varaa online-esittely

Säästä resursseja harjoittelun mobiiliohjauksella

Study aktivoi opiskelijaa ja vähentää opettajan työtaakkaa

Study@ mahdollistaa tehokkaamman tavan harjoittelujaksojen seurantaan ja ohjaamiseen. Se auttaa harjoitteluvuorojen suunnittelussa ja aikataulutuksessa, ja aktivoi opiskelijaa muun muassa luomaan omat harjoittelujaksonsa ja niiden arvioinnit. Järjestelmä valvoo harjoittelujaksojen edistymistä ja varoittaa jos suoritustahti on liian hidas tavoitteiden saavuttamiseksi.

Harjoittelun edetessä alustalla hoituu näppärästi myös arviointikeskustelujen käyminen. Toiminnon avulla tiedonkulku helpottuu ja harjoitteluun liittyvät asiat löytyvät samasta paikasta. Uusimpana ominaisuutena tuotteeseen on mahdollista liittää myös sähköinen allekirjotus, joka viimeistelee prosessin tehokkuuden.

Selainkäyttöinen Study toimii näppärästi myös mobiililaitteilla. Sen monipuoliset palaute- ja viestintäominaisuudet lisäävät vuorovaikutusta oppimisprosessiin osallistuvien välillä, erityisesti harjoitteluissa oppimisen aikana.

Harjoittelusovelluksemme räätälöitiin Turun AMK:lle

“Sähköinen harjoittelusovellus tuo uusia toimintatapoja sosiaali- ja terveysalan harjoitteluun”

Lue artikkeli

Näkymä opettajalle, opiskelijalle ja harjoittelun ohjaajalle

Kaikki osapuolet pääsevät osallistumaan opintojen suunnitteluun ja edistymisen seurantaan. Tämä tapahtuu yhteisessä näkymässä, joka mukautuu roolin mukaan.

Opettaja voi laatia opiskelijoille harjoituksia, jakaa opetusmateriaaleja, seurata opintojen edistymistä, antaa monipuolisesti palautetta, sekä arvioida tehtäviä.

Opiskelija voi suorittaa motivoivia oppimistehtäviä, seurata opintojensa edistymistä, sekä pyytää ja ottaa vastaan ohjausta ja palautetta. Harjoittelun ohjaaja voi antaa palautetta opiskelijan edistymisestä ja kommunikoida monipuolisesti opettajan ja opiskelijan kanssa.

Tukea ja oikea-aikaista palautetta

Study@ pitää sisällään monipuoliset viestintäominaisuudet, jotka helpottavat vuorovaikutusta myös harjoittelujaksoilla.

Studyn 360 asteen palautetoiminnon ansiosta palautetta opiskelijan edistymisestä voidaan pyytää keneltä tahansa. Opiskelijan tukeminen helpottuu muun muassa työelämässä oppimisen aikana, kun kouluttaja ja harjoittelun ohjaajat voivat antaa palautetta opiskelijan työnäytteistä. Saamiaan palautteita opiskelija voi tarkastella vaikkapa omalla älypuhelimellaan.

Oppimisalusta ilmoittaa reaaliajassa opettajalle, opiskelijalle ja harjoittelun ohjaajalle uusista viesteistä ja tärkeistä tapahtumista. Reaaliaikaisten työkalujen avulla opettaja ja ohjaaja pystyvät sitouttamaan opiskelijat tiiviisti oppimisprosessiin, jolloin oppimiskyky paranee.

Tavoitteellista oppimista

Study@ yhdistää modernin teknologian ja somesta tutut viestintämahdollisuudet helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Tavoitelähtöinen järjestelmä tukee parhaalla mahdollisella tavalla oppimista ja opettamista, sekä lisää vuorovaikutusta oppimisprosessiin osallistuvien välillä ajasta ja paikasta riippumatta.

Keskeisenä työkaluna toimii opiskelijan henkilökohtainen kehittymissuunnitelma, jossa tietojen ja taitojen kehittymistä kuvataan mm. havainnollisten graafien avulla, aina lähtötilanteesta tavoitetasoon asti. Edistymisen seuranta on läpinäkyvää, ja monipuolisten seuranta- ja palautetyökalujen ansiosta opettaja voi antaa jatkuvaa palautetta, ja ohjata opiskelijaa oikeaan suuntaan ajasta ja paikasta riippumatta.

Study@ on tutkitusti tehokas – väitöskirjatutkimus tukee tietoa Studyn tehokkuudesta

“Mobiiliohjaus osoittautui tehokkaaksi ohjausmenetelmäksi. Opiskelijat arvioivat opettajan ohjauksen kokonaisuudessaan laadukkaammaksi.”

Lue lisää
Tukee vuorovaikutteisuutta
Mahdollistaa tiedon ja opetusmateriaalin jakamisen
Selainkäyttöinen
Tukee koko oppimisprosessia ajasta ja paikasta riippumatta
Soveltuu kaikille laitteille
Tuo läpinäkyvyyttä oppimisprosessiin
Mahdollistaa oppijan yksilöllisen ohjaamisen ja oppimisen etenemisen seuraamisen
Visuaalinen ja helppokäyttöinen

KOKEILE DEMOA

Demosta löydät lyhyitä videotehtäviä, joiden avulla tutustut joihinkin sovelluksen perusominaisuuksista opiskelijan näkökulmasta, ja saat yleiskuvan siitä, miltä järjestelmä näyttää ja tuntuu.

Täytä tietosi lomakkeelle niin saat sähköpostiisi kertakäyttöisen kirjautumislinkin, jolla pääset kokeilemaan demoa opiskelijan näkökulmasta.

Kokeile demoa