Kehitä työntekijöiden osaamista hyödyntämällä olemassa olevaa Microsoft infrastuktuuria ja H5P:n interaktiivisia sisältöjä

Sopro Online

Varmista työntekijöidesi osaaminen ja johda sen tavoitteellista kehittämistä mobiilioppimiseen luodun Sopro Onlinen avulla. Sopro Onlinella hoidat henkilöstön kouluttamisen ja tiedon jakamisen kustannustehokkaasti. Sopro Online mahdollistaa ennen näkemättömällä tavalla Microsoft pilvipalveluiden ja H5P:n interaktiivisten sisältöjen hyödyntämisen.

Hinnat alkaen 99 €/kk+ALV.

Kokeile ilmaiseksi

Sopro Online

Varmista työntekijöidesi osaaminen ja johda sen tavoitteellista kehittämistä mobiilioppimiseen luodun Sopro Onlinen avulla. Sopro Onlinellä hoidat henkilöstön kouluttamisen ja tiedon jakamisen kustannustehokkaasti. Sopro Online mahdollistaa ennen näkemättömällä tavalla Microsoft pilviinfrastruktuurin (vai pilvipalveluiden) ja H5P:n interaktiivisten sisältöjen hyödyntämisen.

Kokeile maksutta

Voit kokeilla ohjelmistoa maksutta itsenäisesti tai pyytää lisätietoja ja/tai ohjatun demon. Jälkimmäisessä tapauksessa jätä meille yhteystietosi, niin olemme yhteydessä.

Voit kokeilla Sopro Onlinea maksutta Microsoft Appsourcen Test Drivessa. Käyttääksesi Test drivea, sinun tarvitsee kirjautua sisään Microsoft-tilillä. Voit tehdä uuden tilin maksutta, mikäli sinulla ei ole ennestään Microsoft-tiliä. Kirjautumisen jälkeen pääset testaamaan ohjelmiston ominaisuuksia kuuden (6) tunnin ajan.

» Siirry Microsoft Appsourceen
» Kysy lisää ja/tai pyydä ohjattua demoa

Hyödynnä H5P:n interaktiivista ja jaettavaa sisältöä

Office 365 sisällön hyödyntäminen tarjoaa jo sinänsä luontevan pohjan henkilöstön koulutusmateriaalin tuottamiseen ja jakamiseen. Jättiloikan tulevaan otat hyödyntämällä interaktiivista oppimismateriaalia Sopro Online järjestelmään integroidun H5P-teknologian avulla. Oppimismateriaalin voit tehdä itse tai hankkia verkosta. H5P perustuu avoimeen lähdekoodiin ja on mobiiliystävällinen. Se tarjoaa kymmeniä eri tyyppisiä oppimistehtäviä, joiden määrä kasvaa jatkuvasti!

OMINAISUUDET

Ohjelmisto sisältää seuraavat perusominaisuudet:

OPPIJOIDEN HALLINTA

Hallitse oppijoiden henkilökohtaisia tietoja sekä lisää mm. perustiedot aiemmista opinnoista ja työkokemuksesta.

OPPIJARYHMIEN HALLINTA

Säästä aikaa ja syötä sopimusten yhteiset tiedot ryhmätasolla. Yksittäisen ryhmän jäsenen sopimus voidaan henkilökohtaistaa.

KOULUTUSTEN HALLINTA

Luo joustavasti havainnollisia koulutuspuita, joiden ansiosta koulutuksen sisällön hallinta on helppoa ja tehokasta.

LAAJENNA OMINAISUUKSIA

Ohjelmistoa on mahdollistaa laajentaa lisäominaisuuksilla. Ohjelmistoon voidaan valita käyttöön esimerkiksi yritysten tarpeisiin sopiva oppimisympäristö,  lupien ja sertifikaattien hallinta, rekrytointiominaisuus tai työkalu kehityskeskusteluita varten.  Maksatte vain niistä, joita tarvitsette!

Hoida yhdellä järjestelmällä koko työsuhteen elinkaari: mm. rekrytointi, perehdytys, kehityskeskustelut, osaamisen kehittyminen ja hallinta, aseta osaamistavoitteita ja seuraa niiden kehittymistä.

Alkukartoitus

Automaattimuistutukset

Ilmoittautumissivusto

Kurssisuoritukset

Kehittymissuunnitelma *

Kehityskeskustelu *

Kurssipalautteet

Lupien ja sertifikaattien hallinta

Läsnäolot

Oppimispäiväkirja *

Oppimistehtävät *

Rekrytointi

Resurssointi

Sähköinen oppimisympäristö

Sähköinen viestintä

Tekstiviestien lähetys

Videokoulutukset *

(*) Edellyttää, että oppijoille luodaan omat käyttäjätunnukset järjestelmään.

Soveltuu erinomaisesti

✔ henkilöstön perehdyttämiseen    ✔ lupien hallintaan    ✔ henkilöstön osaamisen kehittämiseen    ✔ asiakaskoulutuksiin

RATKAISUMME OSAAMISEN HALLINTAAN JA JOHTAMISEEN

Osaamisen hallinnan ja johtamisen työkalu Sopro Online soveltuu erinomaisesti sekä yrityksen oman henkilöstön osaamisen kehittämiseen että asiakkaiden koulutukseen. Se on helppokäyttöinen työväline esimerkiksi omaa henkilöstöään aktiivisesti kouluttaville yrityksille, laajasti koulutusta hankkiville organisaatioille, koulutusyrityksille tai franchichingyrityksille.

ASIAKKAIDEN KOULUTUS

Helpota asiakkaidesi ja samaan ketjuun kuuluvien työntekijöiden kouluttamista. Asiakkaasi henkilöstö ja samaan ketjuun kuuluvien yksiköiden henkilökunta voidaan perehdyttää ja kouluttaa vaaditun konseptin mukaisesti.

OSAAMISEN KEHITTÄMINEN

Anna työntekijöidesi suorittaa aktiivisesti heidän työhönsä liittyviä kursseja ja koulutuksia. Työntekijät voivat hyödyntää yhteisiä sähköisiä koulutusmateriaaleja, joiden ansiosta koulutuksen laatu voidaan taata tasapuolisesti koko henkilöstölle.

OPPILAITOKSET

Tehosta opiskelijoiden ja koulutuksen hallintaa oppilaitoksessanne. Ohjelmisto huomioi erityisesti oppijakeskeisyyden, työelämälähtöisyyden ja verkostoitumisen mukanaan tuoman läpinäkyvyyden koulutukseen liittyvien osapuolten välillä.

Kokeile maksutta

Voit kokeilla ohjelmistoa maksutta itsenäisesti Microsoft Appsourcen Test Drivessa tai pyytää lisätietoja ja/tai ohjatun demon. Jälkimmäisessä tapauksessa jätä meille yhteystietosi, niin olemme yhteydessä.

Microsoft Appsource

Voit kokeilla Sopro Onlinea maksutta Microsoft Appsourcen Test Drivessa. Käyttääksesi Test drivea, sinun tarvitsee kirjautua sisään Microsoft-tilillä.

Voit tehdä uuden tilin maksutta, mikäli sinulla ei ole ennestään Microsoft-tiliä. Kirjautumisen jälkeen pääset testaamaan ohjelmiston ominaisuuksia kuuden (6) tunnin ajan.

» Siirry Microsoft Appsourceen

Lisätietoja tai ohjattu demo?

Jos haluat lisätietoja ja/tai ohjatun demon, jätä meille yhteystietosi, niin olemme yhteydessä.

Yhteydenoton aihe: lisätietojaohjattu demo