Sopro Online

Testaa ja tunnista parhaat osaajat

Sopro Online on ketterästi käyttöönotettava apu rekrytointiin, jonka avulla lähetät ohjelmointitehtävät hakijoille, käsittelet ja pisteytät hakemukset, sekä huolehdit yhteydenpidosta, ja tarvittaessa myös järjestät etähaastattelut.

Järjestelmään integroidut Kattiksen ohjelmointihaasteet ja soveltuvuustestit luovat vahvan pohjan työhaastattelulle. Voit antaa sovelluksen seuloa parhaat kyvyt esille ja keskittyä haastattelemaan vain parhaat!

Varaa online-esittely

Ketterä rekrytointi säästää työtä ja aikaa

Jätä excelit ja sähköpostin kahlaaminen historiaan – rekrytoi ketterästi ja pidä prosessi hallinnassa. Helppokäyttöisessä hakijoiden hallintajärjestelmässä hoidat sujuvasti työpaikkailmoitusten julkaisun, vastaanotat ja käsittelet hakemukset, hoidat yhteydenpidon hakijoihin ja järjestät halutessasi etä- tai videohaastattelut. Lopuksi vielä varmistat, että henkilötiedot on asianmukaisesti poistettu tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Sopro Online saatavilla myös ladattavana mobiilisovelluksena!
1

Julkaise työpaikkailmoitus

Jaa halutessasi ilmoituksesi linkki ulkoisiin rekrytointiportaaleihin
2

Vastaanota ja käsittele hakemukset

Tarkastele hakemuksia missä ja milloin tahansa. Pisteytä ja karsi hakijat esitietojen perusteella.
3

Testaa hakijoiden osaamista ja soveltuvuutta

Voit asettaa potentiaalisille hakijoille suoritettavaksi erilaisia esitehtäviä, kyselyitä ja testejä
4

Haastattele

Kutsu potentiaaliset hakijat haastatteluun. Toteuta näppärästi etähaastattelut videoyhteydellä tai hyödynnä videorekrytointia.
5

Ilmoita hakijoille ja hävitä henkilötiedot

Huolehdi, että kaikki hakijat saavat vastauksen, hyödynnä viestien massalähetyksiä. Hoida lopuksi näppärästi henkilötietojen asianmukainen hävittäminen GDPR:n mukaisesti

Kattis on ruotsalainen, nopeasti kasvava ohjelmointitesteihin keskittynyt yritys, joka sai alkunsa, kun Spotifyllä oli vaikeuksia löytää riittävän kyvykkäitä ohjelmoijia palvelukseensa. Tähän tarpeeseen kehitettiin Kattis. Nyt Kattiksen testit ovat myös teidän yrityksenne käytettävissä!

Soveltuvuustestit ja esitehtävät

Erilaisten soveltuvuustestien, kyselyiden ja esitehtävien avulla kartoitat hakijoiden osaamista ja soveltuvuutta tehtävään jo ennen haastattelua. Näin helpotat valintaprosessia, voit keskittää aikasi potentiaalisimpiin hakijoihin, ja teet lisäksi hakuprosessista mielekkäämmän myös hakijalle.

Hyödynnä esittelyssänne yritysvideoita ja luo työtehtävän kuvaukseen oma video – annat yrityksellenne kasvot!

Luo helposti monipuolisia tehtäviä ja kyselyitä hakijoille. Selvitä ja vertaa hakijoiden perustietämystä.

Tarjoamme käyttöösi valmiit ohjelmointitestit, yleisen soveltuvuustestin, johtajan/esihenkilön testin sekä persoonallisuus- ja älykkyystestit
Anna hakijoiden suorittaa tehtäviä itsenäisesti vaikka älypuhelimella, ja tarkastele vastauksia
Testaa ja kartoita kustannustehokkaasti hakijoiden osaamista, motivaatiota ja soveltuvuutta haettuun tehtävään

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää tarpeestanne, ja kerromme mitä tuotteemme voivat tarjota juuri sinulle!

Varaa online-esittely

Sopro Online ohjaa prosessia tehokkaasti eri vaiheissa

 • Hakeutuminen
 • Haastattelut
 • Esitehtävät
 • Soveltuvuusarvioinnit
 • Sähköiset allekirjoitukset
 • Perehdytysmateriaalit
 • Tehtävät
 • Automaattitarkistukset
 • Ilmoittautuminen
 • Koulutusmateriaalit
 • Tehtävät
 • Suoritukset
 • Työnohjaus

OKR-mallin mukaista osaamisen johtamista

OKR-malli tarjoaa laajasti käytetyn ja koetellun viitekehyksen ketterään suorituskyvyn johtamiseen. OKR-mallille kehitetty Sopro Online luo rungon prosessille, tarjoaa tallennusalustan kaikelle kerättävälle datalle ja vie prosessia muistutuksin eteenpäin. Osaamisvajeiden täyttämiseen voit monipuolisesti hyödyntää koulutusten ja verkkokurssien järjestämistä. Järjestelmä tarjoaa työkalut ohjaamiseen ja se toimii kommunikaatioalustana viestittämisessä ja videokeskusteluissa.

OKR-malli on yksinkertainen ja joustava menetelmä tavoitteiden asettamiseen ja niihin pääsemisen seurantaan yritykselle, tiimeille ja yksityisille työntekijöille. Sen perustana ovat jatkuva oppiminen, itseohjautuvuus, sekä säännölliset tilannekatsaukset, joissa tavoitteet ja tulokset voidaan päivittää. Kun tähän lisätään vielä molemminsuuntaiseen ja avoimeen kommunikointiin perustuva läpinäkyvä työyhteisö, ovat elementit tämän päivän tarpeet täyttävään suorituskyvyn johtamiseen koossa.

Sopro Online -ohjelmiston etuja

Nopea ja ketterä käyttöönotto – järjestelmä käytössäsi jo parissa tunnissa!

Modulaarinen rakenne – mahdollistaa vaiheittaisen etenemisen ja joustavan hinnoittelun!

Selainpohjainen ja helppokäyttöinen – järjestelmä käytössäsi ajasta ja paikasta riippumatta!

Räätälöitävissä ja integroitavissa käytössä oleviin järjestelmiin

Varaa online-esittely

Valitse kalenterista sopiva aika n. 30 minuutin mittaiselle online-esittelylle. Kuulemme mielellämme lisää tarpeestanne, ja kerromme mitä tuotteemme voivat tarjota juuri sinulle!