Skip to main content

Integrationtjänster

Utöver våra färdiga programpaket och standardtjänster för administration av utbildning och kunskap erbjuder vi också skräddarsydda- och integrationstjänster. I större kundmiljöer är det mer regel än undantag att programpaketen anpassas och integreras med kundens egna system. Vid behov kan vi också utveckla tilläggsfunktionaliteter enligt kundens behov.

Läs mera

Heltäckande systemintegration

Hela vår utvecklingsprocess bygger på SOA-principen (Service-oriented architechture) och vi utnyttjar befintliga gränssnitt så långt det är möjligt, våra program är alla från början designade med integration i åtanke. Campus Pro och Sopro är ett fint integrationsexempel på hur de tillsammans skapar en välfungerande och heltäckande lösning för utbildningshantering, men de kan också erbjudas som skilda produkter med sina egna funktionaliteter.

Utnyttjande av gränssnitt

För tillfället har våra program ett flertal gränssnitt till olika aktörers vanligaste system, till exempel finansiella system, både för reskontra och bokföring och CRM-system.

Just nu utvecklar vi och testar gränssnittet mellan vårt system och KOSKI-tjänsten och vi deltar i utvecklingen av de gemensamma gränssnitten. Tack vare gränssnittet till eGrunder kan Utbildningsstyrelsens examensstrukturer laddas till våra program.

Skräddarsydda lösningar

Med hjälp av skräddarsydda lösningar anpassar vi vårt grundpaket så att det motsvarar Era behov. Om våra lösningar passar era behov bra, men inte perfekt kan vi utveckla våra program enligt de behov som preciseras, så att lösningen passar just för Er. Vi ger gärna en offert på skräddarsydda lösningar.