Skip to main content

TIETOSUOJASELOSTE ASIAKAS-/MARKKINOINTIREKISTERIÄ KOSKIEN

Tietosuojaseloste tällä sivustolla kerätyistä ja käsitellyistä asiakastiedoista.

1. Rekisterinpitäjä

Rediteq Oy, Aninkaistenkatu 14 B 35, 20100 Turku, puh. 02 2828 990

2. Rekisteriasiat

Petri Huttunen, petri.huttunen@rediteq.fi

3. Rekisterin nimi

Rediteq Oy:n asiakasrekisteri

4. Rekisterin peruste ja tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Asiakassuhteiden hoitaminen ja kehittäminen, markkinointitoimenpiteet, tutkimustoiminta

5. Rekisterin tietosisältö

Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asema/titteli, oppilaitos/yritys, oppilaitoksen/yrityksen osoitetiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rediteq Oy:n asiakastietojärjestelmä, yleisesti saatavilla olevat internetlähteet, asiakkaiden täyttämät palautelomakkeet

7. Tietojen luovutus ja vastaanottajat

Tietoja ei luovuteta

8. Tietojen säilytysaika

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan pyynnöstä tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri on suojattu ulkopuolisilta tahoilta asianmukaisilla tietoteknisillä ratkaisuilla.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttamisen ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin. Asiakkaalla on lisäksi oikeus pyytää rekisterissä olevan väärän tiedon korjaamista.

TIETOSUOJASELOSTE REKRYTOINTIJÄRJESTELMÄÄ KOSKIEN

Tietosuojaseloste yrityksen rekrytointijärjestelmää koskien.

Rekisterinpitäjä

Rediteq Oy, Aninkaistenkatu 14 B 35, 20100 Turku, puh. 02 2828 990

Rekisteriasiat

Petri Huttunen, petri.huttunen@rediteq.fi

Rekisterin nimi

Rediteq Oy:n rekrytointijärjestelmä.

Rekisterin peruste ja tarkoitus

Yrityksen henkilöstöresurssien hallinnointi. Työssäoppijoiden ja harjoittelijoiden hallinnointi.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Antaessasi henkilötietosi rekrytointijärjestelmään, annat suostumuksesi niiden käsittelyyn. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Rekrytointiprosessimme edellyttää henkilötietojesi käsittelyä, joten suostumuksesi peruminen johtaa tilanteeseen, jossa emme voi jatkaa rekrytointiprosessia kanssasi.

Jos aiot antaa meille tarkkoja tietoja suosittelijasta tai muusta kolmannesta osapuolesta osana CV:täsi tai ansioluetteloasi, on sinun vastuullasi hankkia lupa kyseiseltä kolmannelta osapuolelta.

Tämä tietosuojaseloste kattaa kaikki henkilötiedot, jotka annat verkkopohjaisen rekrytointijärjestelmämme kautta, postitse tai sähköpostitse työhakemuksen tai rekrytointiprosessin osana. Tällaisia henkilötietoja ovat esimerkiksi:

nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, muut yhteystiedot sekä tavat, jolla ensisijaisesti toivot sinuun otettavan yhteyttä, käyttäjätunnus ja salasana sekä muut tiedot, joita käytetään sinun tunnistamiseesi järjestelmässä, CV, ansioluettelo, saate, aikaisempi työkokemus, koulutus, pätevyys ja osaaminen, paikkakunta, josta ensisijaisesti haet töitä, halukkuus vaihtaa toimipaikkaa, palkkatoive, kanava, jonka kautta sait tietää avoimesta työpaikasta, suosituksiin liittyvät tiedot

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Järjestelmä kerää henkilötietoja suoraan hakijoilta sekä tietolähteistä, jotka hakijat ovat yritykselle antaneet. Rediteq saattaa kansallisen lainsäädännön puitteissa kerätä henkilötietoja myös julkisista lähteistä sekä suorittaa taustatutkimuksia ja arviointeja ja tallentaa näitä tietoja rekrytointiprosessin aikana.

Tietojen luovutus ja vastaanottajat

Yritys tekee yhteistyötä kolmansien osapuolien kanssa osana rekrytointiprosessia. Yritys luovuttaa tietoja näille osapuolille mm. hakijakandidaattien soveltuvuuden arvioimiseksi sekä muissa tarkoituksissa, jotka liittyvät rekrytointiprosessiin.

Tietojen säilytysaika

Yritys säilyttää hakijoiden henkilötietoja niiden käsittelyyn tarkoitetun ajan ja niin kauan kuin laki meiltä sitä edellyttää tai siihen asti, että saamme poistopyynnön. Kaikki tiedot liittyen työnhakuun säilytetään rekisterissämme 24 kuukauden ajan viimeisestä toimenpiteestä tai yhteydenotosta. Yrityksellä on oikeus poistaa henkilötietosi (kuten CV tai ansioluettelo) milloin tahansa ilman erityistä syytä.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri on suojattu ulkopuolisilta tahoilta asianmukaisilla tietoteknisillä ratkaisuilla.