Interaktiivinen verkko-oppimisympäristö

Study@

Study@ on innovatiivinen sähköinen oppimisalusta, joka tukee oppimista ja vuorovaikutusta ajasta ja paikasta riippumatta. Se on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille, joten käyttö sujuu moitteetta myös kosketusnäytöllä.
Järjestelmään integroidun H5P teknologian ansiosta jaettavien, interaktiivisten ja motivoivien oppimistehtävien hyödyntäminen on helppoa.

Kokeile demoa

Tavoitteellista oppimista

Study@ yhdistää modernin teknologian ja somesta tutut viestintämahdollisuudet helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Tavoitelähtöinen järjestelmä tukee parhaalla mahdollisella tavalla oppimista ja opettamista, sekä lisää vuorovaikutusta oppimisprosessiin osallistuvien välillä ajasta ja paikasta riippumatta.

Keskeisenä työkaluna toimii oppijan henkilökohtainen kehittymissuunnitelma, jossa tietojen ja taitojen kehittymistä kuvataan mm. havainnollisten graafien avulla, aina lähtötilanteesta tavoitetasoon asti. Edistymisen seuranta on läpinäkyvää, ja monipuolisten seuranta- ja palautetyökalujen ansiosta kouluttaja voi antaa jatkuvaa palautetta, ja ohjata oppijaa oikeaan suuntaan ajasta ja paikasta riippumatta.

Soveltuu erinomaisesti

• Henkilöstön koulutukseen

• Henkilöstön perehdytykseen

• Henkilöstön osaamisen kehittämiseen

• Opetusmateriaalin jakamiseen

• Kehityskeskusteluiden järjestämiseen

Läpinäkyvä alusta oppijalle ja kouluttajalle

Kouluttajan näkymässä onnistuu esimerkiksi harjoitusten laatiminen oppijoille, opetusmateriaalin jakaminen, opintojen edistymisen seuraaminen, palautteen antaminen sekä tehtävien arvioinnit.

Oppijan näkymä on uudenaikainen interaktiivinen oppimisympäristö profiilisivuineen, jossa hän voi suorittaa motivoivia oppimistehtäviä, seurata opintojensa edistymistä, sekä pyytää ja ottaa vastaan ohjausta ja palautetta.

Monipuoliset viestintäominaisuudet

Study@ pitää sisällään monipuoliset viestintäominaisuudet, jotka helpottavat vuorovaikutusta ajasta ja paikasta riippumatta, ja mahdollistavat interaktiivisen palautteen antamisen. Kurssien ja tehtävien kommentointi somesta tuttuun tapaan rohkaisee käyttäjiä keskusteluun.

Oppimisalusta ilmoittaa reaaliajassa sekä kouluttajille että oppijoille uusista viesteistä ja tärkeistä tapahtumista. Reaaliaikaisten työkalujen avulla kouluttajat pystyvät sitouttamaan oppijat tiiviisti oppimisprosessiin, jolloin oppimiskyky paranee.

Motivoivat H5P -tehtävät

Study@:ssa oppimateriaalin jakaminen, multimediaa sisältävien tehtävien tekeminen ja vastausten tarkistaminen on vaivatonta ja nopeaa. Tuki H5P-oppimistehtäville luo uusia mahdollisuuksia oppimistehtävien tekemiseen, jakamiseen ja käytettävyyteen. Erilaisia motivoivia tehtävätyyppejä on kymmeniä, ja uusia kehitetään jatkuvasti.

Lue lisää
Tukee vuorovaikutteisuutta
Mahdollistaa tiedon ja opetusmateriaalin jakamisen
Selainkäyttöinen
Tukee koko oppimisprosessia ajasta ja paikasta riippumatta
Soveltuu kaikille laitteille
Tuo läpinäkyvyyttä oppimisprosessiin
Mahdollistaa oppijan yksilöllisen ohjaamisen ja oppimisen etenemisen seuraamisen
Visuaalinen ja helppokäyttöinen

Mobiili oppimisalusta toimii kaikilla laitteilla

Study@ on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille, ja kaikkia sen toiminnallisuuksia voidaankin käyttää sujuvasti myös kosketusnäyttöisillä laitteilla.

Kokeile maksutonta demoa

Demosta löydät lyhyitä videotehtäviä, joiden avulla pääset tutustumaan järjestelmän keskeisiin ominaisuuksiin.

Täytä yhteystietosi lomakkeelle, niin saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset kokeilemaan demoa!