Mobiili verkko-oppimisympäristö perehdyttämiseen ja osaamisen kehittämiseen

Sopro Online

Study@ on helppokäyttöinen oppimisympäristö, oppijan ja ohjaajien käyttöliittymä, joka lisää vuorovaikutusta oppimisprosessiin osallistuvien välillä. Study on suunniteltu mobiiliin käyttöön – oppiminen onnistuu ajasta ja paikasta riippumattomasti. Järjestelmään integroitu H5P teknologia mahdollistaa jaettavien, interaktiivisten oppimistehtävien hyödyntämisen.

Hinnat alkaen 99 €/kk +ALV.

Kokeile maksutta
MOBIILI VERKKO-OPPIMISYMPÄRISTÖ OSAAMISEN KEHITTÄMISEEN
MIHIN VERKKO-OPPIMISYMPÄRISTÖN HANKINNASSA TULEE KIINNITTÄÄ HUOMIOTA?

Onko se niin helppokäyttöinen, että käyttöönotto onnistuu muiden tehtävien ohessa?

Mahdollistaako se olemassa olevien materiaalien, tiedostojen ja linkkien hyödyntämisen?

Voiko sitä käyttää myös älypuhelimella ja tabletilla?

Onko siinä riittävästi kasvunvaraa kun vaatimukset kasvavat?

YRITYSINTRA VAI VERKKO-OPPIMISYMPÄRISTÖ
VAI MOLEMMAT?

Yrityksen intraan tyypillisesti tallennetaan työntekijöille jaettavaa tietoa, myös osaamisen kehittämiseen liittyvää. Kun kyse on vähäisestä koulutustarpeesta, tämä voi hyvin riittääkin. Mitä vaativampaa ja laajempaa sisältöä, sekä mitä useammalle on tarpeen kouluttaa, sitä tärkeämpää on panostaa koulutusmateriaalin laatuun ja myös keinoihin tukea oppimista.

Oppimisen kannalta tärkeää on saada oppijat motivoituneiksi. Oppimisympäristöissä laatua ja motivaatiota voidaan parantaa lisäämällä materiaaliin mm. harjoituksia, vuorovaikutteisuutta ja pelillistämiselementtejä. Myös oppimistulosten esiin saaminen, edistymisen havainnollistaminen on tyypillinen verkko-oppimisympäristön etu. Tähän voi liittyä myös tavoitteiden saavuttamisesta kertovat suoritusmerkinnät, mahdolliset sertifikaatit ym.

Sopro Online tarjoaa luontevan polun edetä ammattimaisempaan ja tehokkaampaan osaamisen kehittämiseen. Olemassa olevat materiaalit yritysintrassa ja pilvipalveluissa, kuten Office 365:ssä ja Google Drive’ssa voidaan hyödyntää täysimääräisesti. Ensimmäisessä vaiheessa verkko-oppimisympäristö otetaan avuksi materiaalien kohdentamiseen henkilöstöryhmille. Tämän jälkeen oppimista voidaan tehostaa motivoivilla oppimistehtävillä, harjoituksilla, vuorovaikutustoiminnoilla ym. Tämä mahdollistaa edistymisen seuraamisen, jonka jälkeen oppimista voidaan kehittää edelleen tavoitteellisempaan suuntaan – mahdollisuuksia on lukemattomia.

MIKSI VERKKO-OPPIMISYMPÄRISTÖ?

Kehitä tehokkaasti työntekijöiden osaamista

 • tarjoa ja jaa tietoa
 • kouluta uusiin tehtäviin ja työtapoihin

Varmista, että työntekijäsi

 • ovat asianmukaisesti perehdytetty tehtäviinsä
 • tuntevat tehtävien edellyttämät säännöt, säädökset ja ohjeistukset

Studyssa luot oppimistehtävät nopeasti ja vaivattomasti

Studyllä oppimateriaalin jakaminen, multimediaa sisältävien tehtävien tekeminen on vaivatonta ja nopeaa. Olemassa olevan materiaalin jakaminen käy todella helposti, on se sitten nettilinkkejä tai tiedostoja. Halutessasi voit luoda H5P-tuen avulla itse todella näyttäviä tehtäviä, esim. interaktiivisia videoita, tai käyttää pelillistämiselementtejä oppijoita motivoidaksesi. Sen lisäksi, että H5P-tuki mahdollistaa monipuolisten tehtävien luomisen, sen etuna on oppimistehtävien uudelleenkäytettävyys. Voit hyödyntää muiden tekemiä tehtäviä tai luoda niitä itse muiden käyttöön. Tehtävien maksullisuudesta päättää luonnollisesti tekijä itse.

Lue lisää

Tehtävistä ja kehittymiskohteista voit luoda oppimispolkuja. Voit poluttaa ne sellaiseen järjestykseen, missä tehtävät ovat mielekkäitä tehdä, alkeista edistyneempiin. Seuraavat tehtävät avautuvat sitä mukaa, kun edeltäjäksi merkityt ovat valmiit. Tehtävät voivat olla harjoitteita, joita voi tehdä yhä uudestaan, kunnes vaadittu onnistumisprosentti tulee täyteen. Toisaalta tehtävät voivat vaatia kouluttajan hyväksyntää. Kouluttajalle vastausten tarkistamiseen on tehty havainnolliset näkymät, joissa tehtävissä edistyminen on selkeästi nähtävissä. Studyssä on LTI-tuki, minkä avulla voit sisällyttää oppimispolkuun ulkopuolisessa oppimisympäristössä olevia tehtäviä. Tehtävät näkyvät ja ovat avattavissa tutusta Study-käyttöliittymästä, vaikka itse tehtävä on luotu toiseen järjestelmään.

Monipuoliset viestintäominaisuudet

Study pitää sisällään monipuoliset viestintäominaisuudet, jotka mahdollistavat kommunikoinnin ja palautteen antamisen. Kurssien ja tehtävien kommentointi somesta tuttuun tapaan rohkaisee käyttäjiä keskusteluun. Study antaa lisäksi aina reaaliaikaisen ilmoituksen sekä kouluttajille että oppijoille, kun jotain huomioitavaa tapahtuu. Study on päätelaiteriippumaton, ja se on erityisesti suunniteltu mobiileille päätelaitteille. Näin kaikkia sen toiminnallisuuksia voidaan käyttää sujuvasti myös kosketusnäyttöisillä laitteilla.

Sopro Online integroituu erinomaisesti Microsoftin teknologiaa käyttäviin ympäristöihin. Olemassa olevat Office 365 käyttäjät (eli Azure AD käyttäjät) voidaan tuoda ja roolittaa järjestelmän käyttäjiksi muutamassa minuutissa. Tämän jälkeen luot kurssit, määrität niille digitaaliset sisällöt ja tehtävät. Lopuksi valitset oppijat näille kursseille ja oppiminen on käynnissä. Oppimispolut voidaan määritellä sekä henkilöstöryhmille että yksittäisille oppijoille.

STUDYN ETUJA
 • Eri formaateissa olevan oppimateriaalin jakaminen todella helppoa
 • Uuden materiaalin luominen mm. H5P-muodossa
 • Vastausten tarkistaminen on vaivatonta. Halutessasi voi asettaa harjoituksiin oikeat vastaukset ja automaattitarkistukset.
 • Mahdollisuus oppimispolkujen luomiseen
 • Päätelaiteriippumaton, suunniteltu mobiiliin käyttöön
 • Lisää vuorovaikutusta oppimisprosessiin osallistuvien välillä
 • Käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta
 • LTI tuen avulla Studyn käyttäjä pääsee tekemään toisessa oppimisympäristössä olevia tehtäviä
 • On integroitavissa ja räätälöitävissä, mikäli monipuoliset ominaisuudet eivät sellaisenaan riitä.
H5P -TEHTÄVIEN ETUJA
 • Kymmeniä tehtävätyyppejä, mm. interaktiivisia videoita ja pelillistämiselementtejä sisältäviä tehtäviä. Määrä lisääntyy jatkuvasti
 • Oppimistehtävien uudelleenkäytettävyys
 • Mobiili ratkaisu, joka toimii päätelaiteriippumattomasti kaikilla selaimilla
KATSO VIDEO

OPPIMISTEHTÄVIEN LUOMINEN

KATSO VIDEO

H5P -TEHTÄVÄN TEKEMINEN

KATSO VIDEO

OPPIMISTEHTÄVÄT OPPIJAN NÄKÖKULMASTA

Kokeile maksutonta demoa

Demosta löydät lyhyitä videotehtäviä, joiden avulla pääset tutustumaan järjestelmän keskeisiin ominaisuuksiin.

Täytä yhteystietosi lomakkeelle, niin saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset kokeilemaan demoa!


  Microsoft Appsource

  Voit kokeilla Sopro Onlinea maksutta myös Microsoft Appsourcen Test Drivessa.

  » Siirry Microsoft Appsourceen