Ratkaisut asiakkaiden koulutukseen

Onko yrityksellänne uusi tuote tai palvelu? Tarvitsevatko asiakkaasi koulutusta saadakseen parhaan hyödyn irti siitä?

Lue lisää

Lisää asiakastyytyväisyyttä

Osaaminen on yrityksen tärkein resurssi. Sen lisäksi, että yrityksenne henkilöstö tuntee oman tuotteenne tai palvelunne, on tärkeää, että myös asiakkaanne osaavat käyttää sitä tehokkaasti. Kun asiakkaasi saavat kaiken hyödyn irti tuotteistanne, asiakastyytyväisyys kasvaa.

Tarjoamme ratkaisuksi asiakkaiden kouluttamiseen Sopro Onlinea, joka on kokonaisvaltainen työkalu osaamisen hallintaan ja johtamiseen. Tuotteisiin ja palveluihin liittyvät materiaalit voidaan jakaa kätevästi selainpohjaisen oppimisalustan kautta ja esimerkiksi videokoulutusten järjestäminen onnistuu isommallekin osallistujamäärälle kerralla.

Tutustu Sopro Onlineen

Miten voimme auttaa juuri teitä?

Muutamia esimerkkejä Sopro Onlinen hyödyistä:

Etäkoulutukset

Ohjelmisto  mahdollistaa etäkoulutusten ja webinaarien järjestämisen. Toisistaan kaukana sijaitsevien yksiköiden tai suurenkaan ryhmän kouluttaminen samanaikaisesti ei tuota ongelmaa.

Missä ja milloin vain

Ohjelmisto on käytettävissä selaimessa ja myös mobiililaitteilla, joten oppijat pääsevät koulutusmateriaaleihin käsiksi ajasta ja paikasta riippumatta. Enää kouluttautuminen ei ole sidottu luokkahuoneeseen!

Materiaalipankki

Kaikki koulutusmateriaali on mahdollista lisätä suoraan sähköiseen oppimisalustaan. Kun materiaali on kerätty yhteen paikkaan, ei tietoa tarvitse etsiä monesta paikasta ja oppijat voivat keskittyä vain oppimiseen.

Miksi valita Sopro Online?

Edullinen ja monipuolinen

Sopro Online ei vaadi suuria investointeja, se on nopea ja edullinen ottaa käyttöön. Maksatte ainoastaan niistä toiminnallisuuksista, joita tarvitsette. Hinta alkaen 198€/kk.

Seuraa oppimisen kehittymistä

Määritä osaamisvaatimukset, selvitä nykyinen osaamistaso ja seuraa havainnollisten työkalujen avulla asiakkaidesi tietojen ja taitojen kehittymistä.

Kehittynyt koulutuksen hallinta

Sopro Online sisältää kehittyneet välineet osaamisen hallintaan, joista voi ottaa käyttöön tarvitsemansa. Se antaa hyvät avaimet laadukkaan koulutuksen järjestämiseen.

Laske, minkä verran ohjelmisto kustantaisi organisaatiollenne!

Laske hinta!