Skip to main content

Study@ työelämässä oppimisen ohjaukseen

Sopro Online

Sopro Onlineen kuuluva Study@ on moderni ja interaktiivinen oppimisalusta, joka mahdollistaa laadukkaan etäopetuksen sekä sujuvan yhteydenpidon opettajan ja opiskelijoiden välillä.

Monipuoliset palaute- ja keskustelutoiminnot kannustavat vuorovaikutukseen ja helpottavat yhteydenpitoa etäopiskelun aikana. Videoyhteyden avulla hoituvat etäluennot ja muut reaaliaikaiset koulutukset ja keskustelut.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Kysy lisää

NOPEASTI KÄYTTÖÖN OTETTAVA TYÖKALU TYÖELÄMÄSSÄ OPPIMISEN OHJAAMISEEN

Study@ tarjoaa nopean ja näppärän tavan etäopetuksen järjestämiseen
  • Modernit työkalut toimivat kaikilla laitteilla ja mahdollistavat laadukkaan opetuksen myös etäopiskelun aikana.
  • Monipuoliset palaute- ja keskustelutoiminnot tukevat opettajan ja opiskelijoiden välistä yhteydenpitoa, ja kannustavat vuorovaikutukseen.
  • Oppimista voi dokumentoida ajasta ja paikasta riippumatta – myös kuvilla ja videoilla
  • Osaamisen kehittymistä on helppo seurata mm. havainnollisten graafien ja järjestelmän ilmoitusten ansiosta.

VIDEOPALAVERIT JA ETÄLUENNOT

Studyn videokeskusteluominaisuus on kehitetty työelämässä oppimisen erityispiirteet huomioiden. Näppärä, nopeasti avattava videokeskusteluyhteys on omiaan tilanteisiin, joissa osapuolet jo käyttävät Studya ja toteavat suunnittelemattoman tarpeen reaaliaikaiseen keskusteluun. Kun esim. työpaikkaohjaaja, opiskelija ja opettaja kokevat tarvetta keskustella videoyhteyden avulla, joku heistä avaa keskustelukomponentin ja kutsuu nappia painamalla muut osapuolet mukaan. Kutsu tulee näkyviin yläpalkkiin, josta keskusteluun pääsee mukaan linkkiä klikkaamalla. Tämä helpommaksi ei videoyhdeyden muodostaminen tule! Videokeskusteluyhteydellä sujuu myös etäopetuksen järjestäminen koko luokalle tai opiskelijaryhmälle, jolloin kutsu osallistujille toimitetaan ennakkoon.

Tarjoamme asiakkaillemme videoneuvottelutyökalun vuodeksi ilman lisäkuluja!

Lue lisää

OPPIMISPÄIVÄKIRJA JA H5P-TEHTÄVÄT

Opiskelija voi dokumentoida oppimistaan ja työnäytteitään moderniin oppimispäiväkirjaan vaikka omalla älypuhelimellaan. Oppimista voidaan kuvata tekstin lisäksi kuvilla ja videoilla, jotka on mahdollista liittää suoraan kännykkäkamerasta. Opiskelija voi linkittää päiväkirjamerkintään siihen liittyvät kehittymiskohteet, ja pyytää siitä palautetta.

Monipuoliset ja motivoivat H5P-tehtävät ovat hyödynnettävissä Studyssa. Esimerkiksi interaktiiviset videot ja muistipelit ovat luotavissa minuuteissa ilman erityisosaamista. Oppimistehtävät voidaan tarvittaessa tuoda myös esimerkiksi Moodlesta.

TÄYSIN SÄHKÖISTETTY NÄYTTÖPROSESSI

Ammatillisessa koulutuksessa osaamisen osoittaminen tehdään ensisijaisesti näytöillä. Studyssa näytöt suunnitellaan yksilöllisesti tutkinnon osittain. Sovelluksen avulla kaikki osapuolet pääsevät osallistumaan näytön suunnitteluun ja toteutukseen omassa roolissaan. Kun näytön arviointi on allekirjoitettu sähköisesti ja näyttötiedot toimitettu lopuksi Koski-palveluun, koko näyttöprosessi on hoidettu ilman ensimmäistäkään paperidokumenttia. Sujuva sähköinen prosessi tehostaa toimintaa ja tuo merkittäviä hallinnollisia säästöjä.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Kysy lisää

TAVOITTEELLISTA ETÄOPPIMISTA

Studyssa myös etäopiskelu on tavoitteellista ja helposti seurattavissa. Koulutus perustuu haluttaessa virallisiin tutkintorakenteisiin, ja ammattitaitovaatimuksia sekä arviointikriteerejä voidaan käyttää edistymisen kuvaamisessa ja oppimistehtävien yhteydessä. Koulutuksia voidaan luoda myös ei-tutkintotavoitteisille koulutuksille kuten henkilöstökoulutuksille. 360 asteen palautetoiminnon ansiosta palautetta opiskelijan edistymisestä voidaan pyytää keneltä tahansa.

KATTAVA JA KETTERÄ RATKAISU, JOKA JOUSTAA TARPEENNE MUKAAN

Jo edullinen vakiopaketti sisältää kattavat työkalut etäopetuksen hallintaan
Ketterä SaaS-ratkaisu on käytössäsi nopeasti
Portaikkohinnoittelu käyttäjämäärän mukaan
Ohjelmistovuokra on esim. alle 100 opiskelijalla 199 €/kk + ALV. Käyttöönotto 0 €
Et sitoudu pitkiin sopimuksiin – Sopimukset alkaen 6 kk
Integrointi mm. seuraaviin palveluihin: Microsoft Teams, Google Hangouts Meet, Skype, Jitsi, Zoom, AD, ADFS, Azure AD, Google Drive, MS Office 365, eHOKS, Koski, ePerusteet, Moodle, Optima, Visma Inschool…

KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

Täytä yhteystietosi lomakkeelle niin olemme pian yhteydessä!

    TarjouspyyntöLisätietoja

    Toivon yhteydenottoa
    SähköpostillaPuhelimella