Interaktiivinen verkko-oppimisympäristö

Study@

Study@ on innovatiivinen oppimisalusta, joka tukee tavoitteellista oppimista ja opettamista – ajasta ja paikasta riippumatta. Oppimisalusta on visuaalisuutensa ansiosta selkeä ja helppokäyttöinen. Tavoitehakuiseen työskentelyyn opiskelijoita motivoi osaamisen karttumista tukeva kehittymissuunnitelma. Study mahdollistaa nyt myös täysin sähköisen arviointiprosessin opiskelijan näytöille.

Onko teillä oppimishaaste, jonka voisi ratkaista tekoälyn avulla?

Haasta meidät ratkaisemaan se!

Säästä resursseja työelämässä oppimisen mobiiliohjauksella

Study@ aktivoi opiskelijaa ja vähentää opettajan työtaakkaa

Study@ mahdollistaa tehokkaamman tavan työelämässä oppimisen seurantaan ja ohjaamiseen. Se auttaa työpaikalla oppimisen suunnittelussa ja aktivoi opiskelijaa vähentäen siten opettajan työtaakkaa.

Selainkäyttöinen Study toimii näppärästi myös mobiililaitteilla. Sen monipuoliset palaute- ja viestintäominaisuudet lisäävät vuorovaikutusta oppimisprosessiin osallistuvien välillä, erityisesti harjoitteluissa oppimisen aikana.

Näkymä opettajalle, opiskelijalle ja työpaikkaohjaajalle

Kaikki osapuolet pääsevät osallistumaan opintojen suunnitteluun ja edistymisen seurantaan. Tämä tapahtuu yhteisessä näkymässä, joka mukautuu roolin mukaan.

Opettaja voi laatia opiskelijoille harjoituksia, jakaa opetusmateriaaleja, seurata opintojen edistymistä, antaa monipuolisesti palautetta, sekä arvioida tehtäviä.
Opiskelija voi suorittaa motivoivia oppimistehtäviä, seurata opintojensa edistymistä, sekä pyytää ja ottaa vastaan ohjausta ja palautetta. Harjoittelun ohjaaja voi antaa palautetta opiskelijan edistymisestä ja kommunikoida monipuolisesti opettajan ja opiskelijan kanssa.

Tukea ja oikea-aikaista palautetta

Study@ pitää sisällään monipuoliset viestintäominaisuudet, jotka helpottavat vuorovaikutusta myös työelämässä oppimisen aikana.

Studyn 360 asteen palautetoiminnon ansiosta palautetta opiskelijan edistymisestä voidaan pyytää keneltä tahansa. Opiskelijan tukeminen helpottuu muun muassa työelämässä oppimisen aikana, kun kouluttaja ja työpaikkaohjaaja voivat antaa palautetta opiskelijan työnäytteistä. Saamiaan palautteita opiskelija voi tarkastella vaikkapa omalla älypuhelimellaan.

Oppimisalusta ilmoittaa reaaliajassa opettajalle, opiskelijalle ja harjoittelun ohjaajalle uusista viesteistä ja tärkeistä tapahtumista. Reaaliaikaisten työkalujen avulla opettaja ja ohjaaja pystyvät sitouttamaan opiskelijat tiiviisti oppimisprosessiin, jolloin oppimiskyky paranee.

Tavoitteellista oppimista

Study@ yhdistää modernin teknologian ja somesta tutut viestintämahdollisuudet helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Tavoitelähtöinen järjestelmä tukee parhaalla mahdollisella tavalla oppimista ja opettamista, sekä lisää vuorovaikutusta oppimisprosessiin osallistuvien välillä ajasta ja paikasta riippumatta.

Keskeisenä työkaluna toimii opiskelijan henkilökohtainen kehittymissuunnitelma, jossa tietojen ja taitojen kehittymistä kuvataan mm. havainnollisten graafien avulla, aina lähtötilanteesta tavoitetasoon asti. Edistymisen seuranta on läpinäkyvää, ja monipuolisten seuranta- ja palautetyökalujen ansiosta opettaja voi antaa jatkuvaa palautetta, ja ohjata opiskelijaa oikeaan suuntaan myös työelämässä oppimisen aikana.

Täysin sähköinen arviointiprosessi allekirjoituksineen

Uusi moduulimme mahdollistaa opiskelijan näytön suunnittelun ja arvioinnin täysin sähköisesti. Järjestelmässä hoituvat sekä palautteenanto, dokumentointi, että arviointiin käytettävien lomakkeiden sähköinen allekirjoitus. Allekirjoitus voidaan hoitaa esimerkiksi mobiilivarmenteen tai pankkitunnusten avulla. Sovelluksessa kaikki osapuolet voivat osallistua arviointiin rooleissaan.  Kun näyttötiedot toimitetaan lopuksi automaattisesti Koski-palveluun, koko näyttöprosessi on hoidettu ilman ensimmäistäkään paperidokumenttia. Sujuva sähköinen prosessi tehostaa toimintaa ja tuo merkittäviä hallinnollisia säästöjä.

Tukee vuorovaikutteisuutta
Mahdollistaa tiedon ja opetusmateriaalin jakamisen
Selainkäyttöinen
Tukee koko oppimisprosessia ajasta ja paikasta riippumatta
Soveltuu kaikille laitteille
Tuo läpinäkyvyyttä oppimisprosessiin
Mahdollistaa oppijan yksilöllisen ohjaamisen ja oppimisen etenemisen seuraamisen
Visuaalinen ja helppokäyttöinen

Uusi Study@ on julkaistu 9.9.2021

Syyskuussa julkaistu uudistettu Study@ pitää sisällään entistäkin paremmat työkalut opiskelijan seurattavuuteen sekä järjestelmän sisältämän oppimisanalytiikan hyödyntämiseen. Myös sovelluksen käytettävyyteen on saatu parannuksia uuden näppärän ulkoasun sekä paranneltujen mobiiliominaisuuksien myötä. Esittelemme lisäksi erillisen sovelluskaupoista ladattavan mobiilisovelluksen.

Rediteq on tietotekniikan ammattilainen ja luotettava kumppani, jolla on vahva osaaminen sivistystoimialasta yleensä ja ammatillisesta koulutuksesta erityisesti. Kaikki, mitä tarjouksessa on luvattu, on pidetty. Ja hieman ylikin.

Harri VaaraMobilTAIn projektipäällikkö
Tutustu referensseihin

Haasta meidät ratkaisemaan oppimishaaste tekoälyn avulla!

Onko teillä oppimishaaste, jonka voisi ratkaista tekoälyn avulla? Haasta meidän ratkaisemaan se!

Study@ kykenee keräämään oppijan käyttäytymisestä ja toimenpiteistä tietoa hyvin laajasti. Tätä tietoa voidaan tarvittaessa yhdistää myös opiskelijarekisteri- ja kurssitietoihin. Tiedosta on mahdollista löytää käyttäytymismalleja, ennustaa opintomenestystä ym., jonka pohjalta sovellus pystyy myös suosittelemaan tilanteeseen sopivia toimenpiteitä. Haemme ratkaistavaksi todellisia opintoihin liittyviä haasteita, joista on todellista hyötyä oppijoille ja opettajille.

Kerro meille – millaista opinnoissa auttavaa tietoa haluaisitte opiskelijoille tai opettajille tarjota?

    Kokeile maksutonta demoa

    Demosta löydät lyhyitä videotehtäviä, joiden avulla pääset tutustumaan järjestelmän perusominaisuuksiin ja saat yleiskuvan siitä, miltä järjestelmä näyttää ja tuntuu.

    Tilaa demotunnukset

    Painiketta klikkaamalla aukeaa uusi ikkuna, jossa voit tilata demotunnukset. Täytä tiedot ja saat sähköpostiisi linkin demoon.