Study uudistuu – tulossa oppimisanalytiikkaa ja paljon muuta!

Study@

Vuonna 2021 Studyyn tehdään laaja uudistus, joka tuo parannuksia opiskelijan seurattavuuteen, sekä järjestelmän sisältämään oppimisanalytiikkaan. Syksyllä esittelemme myös mobiilisovelluksen.

Demossa pääset testaamaan joitakin järjestelmän keskeisiä ominaisuuksia.

Kokeile demoa

Study@ uudistuu – oppimisanalytiikkaa ja paljon muuta!

Studysta tulossa mobiilisovellus

Älypuhelimesta on tullut monelle tärkeä opiskeluväline. Study on alusta asti suunniteltu mobiiliin. Kaikilla alustoilla toimiva selainpohjainen sovellus on perusratkaisuna välttämätön. Studyn uusimmassa versiossa mobiiliominaisuuksia on parannettu entisestäänkin. Varsinkin kun puhutaan jatkuvasta mobiilikäytöstä, tuo sovelluskaupoista ladattava mobiilisovellus  käyttäjille tiettyjä lisäetuja. Tätä käyttäjäryhmää palvellaksemme esittelemme syksyllä mobiilisovelluksen.

Oppimisanalytiikka ja tekoäly auttavat ennakoimaan ja tukemaan oppimista

Studyn nykyinen versio kerää jo nyt tietoa opiskelijoiden toiminta- ja työskentelytavoista. Tämä tulee laajenemaan merkittävästi tulevassa versiossa. Jo pelkän raportoinnin avulla käyttäjät saavat arvokasta tietoa opiskelijoiden yksilöllisestä edistymisestä ja aktiivisuudesta. Kun työskentelytapoja ja edistymistä koskevat tiedot yhdistetään, voidaan saada tietoa mm. hyviin ja huonoihin suorituksiin johtavista tavoista ja tottumuksista. Tässä vaiheessa apuun voidaan ottaa tekoäly.

Tekoälyllä voidaan tunnistaa mm. erilaiset käyttäjäprofiilit, jotka perustuvat erilaisiin toiminta- ja työskentelytapoihin. Tekoäly soveltuu hyvin myös suositusten tekemiseen eli opiskelijaa voidaan ohjata tekemään esim. tehokkaiksi havaittuja harjoituksia, jolloin sovellus toimii automaattisena apuopettajana. Käyttämämme tekoälymoottorin sisältämät monipuoliset tekoälymenetelmät mahdollistavat hyvin erilaisten ongelmien ratkaisemisen. Oppimisdatan määrän kasvaessa ratkaisulla voidaan tulevina vuosina parantaa oppimisen tehokkuutta monista eri näkökulmista.

Study@ hyödyntää Microsoft Azure -pilvipalvelun laajoja tekoälymahdollisuuksia, jotka mahdollistavat hyvin erilaisten ongelmien ratkaisemisen. Oppimisdatan määrän kasvaessa ratkaisulla voidaan tulevina vuosina parantaa oppimisen tehokkuutta monista eri näkökulmista.
Tavoitteellista oppimista

Study@ yhdistää modernin teknologian ja somesta tutut viestintämahdollisuudet helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Tavoitelähtöinen järjestelmä tukee parhaalla mahdollisella tavalla oppimista ja opettamista, sekä lisää vuorovaikutusta oppimisprosessiin osallistuvien välillä ajasta ja paikasta riippumatta.

Keskeisenä työkaluna toimii opiskelijan henkilökohtainen kehittymissuunnitelma, jossa tietojen ja taitojen kehittymistä kuvataan mm. havainnollisten graafien avulla, aina lähtötilanteesta tavoitetasoon asti. Edistymisen seuranta on läpinäkyvää, ja monipuolisten seuranta- ja palautetyökalujen ansiosta opettaja voi antaa jatkuvaa palautetta, ja ohjata opiskelijaa oikeaan suuntaan ajasta ja paikasta riippumatta.

Opiskelijan kehittymissuunnitelma

Näkymä opettajalle, opiskelijalle ja ohjaajalle

Study@-alustalla kaikki osapuolet pääsevät osallistumaan opintojen suunnitteluun ja edistymisen seurantaan. Tämä tapahtuu yhteisessä näkymässä, joka mukautuu roolin mukaan. Uudessa Study-versiossa opettajan on mahdollista nähdä opiskelijan näkymä opiskelijan näkökulmasta. Näin opettaja voi tarkistaa, miltä yksittäisen opiskelijan kalenteri näyttää, tai miltä tietyn opiskelijan oppimistehtävät näyttävät tämän näkökulmasta.

Opettaja voi laatia opiskelijoille harjoituksia, jakaa opetusmateriaaleja, seurata opintojen edistymistä, antaa monipuolisesti palautetta, sekä arvioida tehtäviä. Opiskelija voi suorittaa motivoivia oppimistehtäviä, seurata opintojensa edistymistä, sekä pyytää ja ottaa vastaan ohjausta ja palautetta. Ohjaaja voi antaa palautetta opiskelijan edistymisestä ja kommunikoida monipuolisesti opettajan ja opiskelijan kanssa.

Tukee vuorovaikutteisuutta
Mahdollistaa tiedon ja opetusmateriaalin jakamisen
Selainkäyttöinen
Tukee koko oppimisprosessia ajasta ja paikasta riippumatta
Soveltuu kaikille laitteille
Tuo läpinäkyvyyttä oppimisprosessiin
Mahdollistaa oppijan yksilöllisen ohjaamisen ja oppimisen etenemisen seuraamisen
Visuaalinen ja helppokäyttöinen

HARJOITTELUN MOBIILIOHJAUS STUDYLLA ON TUTKITUSTI TEHOKASTA

Lue lisää

Kokeile maksutonta demoa

Demosta löydät lyhyitä videotehtäviä, joiden avulla pääset tutustumaan järjestelmän keskeisiin ominaisuuksiin.

Täytä yhteystietosi lomakkeelle, niin saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset kokeilemaan demoa!