Ratkaisut henkilöstön koulutukseen

Miten perehdytät uuden työntekijän? Miten henkilöstön osaamista kehitetään ja mihin suuntaan? Miten henkilöstön koulutus tapahtuu? Miten osaamisen säilyminen yrityksessä voidaan varmistaa? Menetitkö avainhenkilön lähtiessä osaamista, jota ei muilla ollutkaan?

Lue lisää

Varmista osaamisen säilyminen organisaatiossanne!

Osaaminen on yrityksen tärkein resurssi ja monesti myös se kaikista kallein. Kun uusi työntekijä on rekrytoitu, on tärkeää aloittaa hänen osaamisensa kehittäminen organisaation asetettujen tavoitteiden mukaiseksi. Henkilöstön kouluttamisen ei tulisi kuitenkaan olla kertaluonteista, vaan jatkuva prosessi, jolloin osaamisen säilyminen yrityksessä voidaan varmistaa. Oman haasteensa asettaa myös koko henkilöstön tasalaatuinen kouluttaminen toimipisteestä huolimatta.

Sopro Onlinen avulla henkilöstön osaamisen hallinta on vaivatonta ja kustannustehokasta. Koulutuksen sisältö on helposti hyödynnettävissä kaikille työntekijöille, jotta työhön perehdytyksen ja koulutuksen laatu voidaan taata tasapuolisesti koko henkilöstölle. Osaamisen hallinnan ohjelmiston avulla henkilöstön koulutuksen hallinta saadaan nostettua uudelle tasolle!

Tutustu Sopro Onlineen

Panosta osaamisen kehittämiseen – hinta alkaen 198€/kk!

Miten voimme auttaa juuri teitä?

Muutamia esimerkkejä Sopro Onlinen hyödyistä:

Vähennä kuluja

Koulutuksiin paikan päälle matkustaminen ei ole välttämätöntä, sillä oppimisalustan kautta pystytään järjestämään myös reaaliaikaisia etäkoulutuksia ja webinaareja.

Missä ja milloin vain

Ohjelmisto on käytettävissä myös mobiililaitteilla, joten oppijat pääsevät koulutusmateriaaleihin käsiksi ajasta ja paikasta riippumatta. Enää kouluttautuminen ei ole sidottu luokkahuoneeseen!

Materiaalipankki

Koulutusmateriaali on mahdollista lisätä suoraan sähköiseen oppimisalustaan. Kun kaikki materiaali on kerätty yhteen paikkaan, ei tietoa enää tarvitse etsiä monesta paikasta.

Miksi valita Sopro Online?

Edullinen ja monipuolinen ohjelmisto

Sopro Online ei vaadi suuria investointeja, sillä se on nopea ja edullinen ottaa käyttöön. Maksatte lisäksi ainoastaan niistä toiminnallisuuksista, joita tarvitsette. Hinnat alkaen 198€/kk.

Tavoitteellisen osaamisen kehittäminen

Järjestelmän avulla voidaan selvittää henkilöstön osaamisen nykytila, minkä jälkeen taitojen ja tietojen kehittämiselle voidaan asettaa selkeät tavoitteet ja edistymistä pystytään seuraamaan reaaliaikaisesti.

Kehittynyt koulutuksen hallinta

Sopro Online sisältää osaamisen hallintaan kehittyneet välineet, joista voi ottaa käyttöön tarvitsemansa. Kokonaisvaltainen koulutuksen hallinta antaa hyvät avaimet laadukkaan koulutuksen järjestämiseen.

Tiedätkö minkä verran osaamisen hallinta Sopro Onlinen avulla kustantaisi organisaatiollenne?

Laske hinta!