Koulutusjärjestelmän
integrointipalvelut

Tarjoamme valmisohjelmina ja standardipalveluina toimitettavien koulutuksen ja osaamisen hallinnan tuotteiden lisäksi myös niiden integrointipalveluita. Isohkoissa asiakasympäristöissä tämä on enemmän sääntö kuin poikkeus. Käyttöönottoprojektissa ohjelmistomme sovitetaan toimimaan asiakkaan käyttöympäristössä ja tyypillisesti se integroidaan muihin käytössä oleviin järjestelmiin. Tarpeen mukaan järjestelmään voidaan kehittää myös lisätoiminnallisuuksia.

Lue lisää

Kattava järjestelmien integrointi

Koko järjestelmäarkkitehtuurimme perustuu SOA-periaatteisiin ja rajapintojen hyödyntämiseen – järjestelmä on alusta alkaen kehitetty integroituvaksi muihin järjestelmiin. Soprosta ja Campus Prosta muodostuva kokonaisjärjestelmä on hyvä esimerkki integroimismahdollisuuksista. Molempia tuotteita voidaan käyttää erillään toisistaan, mutta yhdessä ne muodostavat järjestelmän kattavaan koulutuksen hallintaan.

Rajapintojen hyödyntäminen

Ohjelmistoissamme on lukuisia rajapintoja eri toimittajien yleisesti käytettyihin järjestelmiin, kuten esimerkiksi taloushallintoon, reskontraan ja kirjanpitoon sekä CRM-järjestelmiin. Tällä hetkellä olemme kehittämässä ja testaamassa siirtorajapintaa järjestelmistämme KOSKI-palveluun sekä olemme mukana yhteisten rajapintojen kehityksessä. ePerusteet-palveluun tehdyn rajapinnan ansiosta OPH:n viralliset tutkintorakenteet ovat ladattavissa ohjelmistoomme.

Koski -palvelun käyttö laajenee keväällä 2019

Lue lisää

Peruspakettien räätälöinti

Mikäli tuotteemme sopivat tarkoituksiinne hyvin, mutta eivät täydellisesti, voidaan ohjelmistojamme kehittää erikseen määriteltävien tarpeiden mukaan juuri teille soveltuvaksi. Teemme mielellämme tarjouksen räätälöinnistä.