Mahdollisia häiriöitä verkkoyhteyksissä 3.8.2020 klo 10-11

Palomuuripalveluamme uudistetaan, jonka osana myös laitteistoa ja ohjelmistoa vaihdetaan. Valmistelemme vaihdon mahdollisimman sujuvaksi ja huomaamattomaksi, mutta yllättäviin ongelmiin on syytä varautua. Ylläpitotoimet eivät koske suoranaisesti SaaS-verkkopalveluita, jotka tarjoamme palvelinkeskuksista, mutta niiden valvonta-, ylläpito- ja hälytystoimintoihin toimenpiteillä voi olla hetkellistä vaikutusta.

Siirtyminen uuteen palomuuripalveluun tapahtuu 3.8.2020 klo 10. Parhaassa tapauksessa katko verkkoyhteyksissä kestää vain muutaman minuutin ja tapahtuu siten lähes huomaamattomasti. Maksimissaan häiriöiden odotetaan kestävän tunnin, jonka aikana ehdimme testaamaan palveluiden toimivuuden.

HUOM! Pyydämme asiakkaitamme ilmoittamaan kaikista kokemistanne ongelmista verkkoyhteyksissä mahdollisimman pian vaihdon jälkeen, jotta voimme käynnistää selvitys- ja korjaustoimenpiteet mahdollisimman nopeasti. Pyydämme ilmoitukset tukipalveluumme tuki@rediteq.fi ja/tai puh. 044 562 8990

PS. Mobiilivaihdepalvelussamme on ollut kesäkuun lopussa ja heinäkuussa häiriöitä, jotka liittyvät DNA:n mobiilivaihdepalvelun uudistamiseen. Numeroihin soitettaessa on tullut ilmoitus, etteivät ne ole kytkettyjä. Ongelmat pitäisi olla nyt korjattu. Pyydämme ilmoittamaan, jos havaitsette vielä ongelmia numeroihimme soittaessanne.