Skip to main content

Nykypäivän koulutuksen hallintaan

Campus Pro

Campus Pro on aidosti yksilölliset opintopolut huomioiva opintohallintojärjestelmä. Työelämälähtöinen järjestelmä tukee nykymuotoista koulutusta ja taipuu sulavasti niin etä- kuin lähiopetukseenkin.

Intuitiivinen, erityisesti kosketusnäyttöisille laitteille suunniteltu käyttöliittymä tarjoaa ennennäkemätöntä helppokäyttöisyyttä, joustavuutta ja visuaalisuutta. Yksilöllisiä opintopolkuja ja opintojen henkilökohtaistamista tukeva järjestelmä soveltuu kaikenlaisen koulutuksen hallintaan.

Kokeile demoa

Prosessit kuntoon - poista päällekkäinen työ ja paranna koulutuksen laatua!

Koulutusreformin tavoitteena on ollut tehdä ammatillisesta koulutuksesta työelämälähtöistä ja oppijakeskeistä. Yhdessä pandemian aiheuttamien haasteiden kanssa se on kasvattanut etäopetuksen ja -ohjauksen tarvetta. Muutos oppilaitosmuotoiseen koulutusprosessiin on valtava. Jotta koulutusprosessista saadaan sujuva, ilman päällekkäisyyksiä, pitää koko prosessi muodostaa uudella tavalla.

Tähän haasteeseen vastaa Campus Pro. Se on alusta alkaen kehitetty huomioimaan yksilölliset opintopolut ja työelämässä oppiminen. Järjestelmä sisältää työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaukseen käytettävän mobiilin työkalun, joka vähentää opettajan työtaakkaa aktivoimalla opiskelijaa ja lisäämällä vuorovaikutusta. Työelämälähtöinen järjestelmä tukee aidosti nykymuotoista koulutusta ja taipuu sulavasti niin etä- kuin lähiopetukseenkin!

Soveltuu erinomaisesti

• Ammatilliseen koulutukseen

Aikuiskoulutuksen hallintaan

• Oppisopimuskoulutuksen hallintaan

Koulutusyrityksille

• Työvoimahallinnolle

Moderni ja vuorovaikutteinen

Campus Pro lisää vuorovaikutusta, aktivoi opiskelijaa ja vähentää opettajan työtaakkaa. Kaikilla laitteilla toimiva moderni jaintuitiivinen käyttöliittymä on nopeaoppia ja helppo käyttää.

Työelämälähtöinen ja oppijakeskeinen

Järjestelmä on alusta alkaen kehitetty työelämälähtöiseksi ja oppijakeskeiseksi. Sitä kehitetään jatkuvasti viranomaisvaatimukset huomioiden, joten se on yhteensopiva mm. Koski- ja eHOKS-järjestelmien kanssa.

Ketterästi käyttöön otettava

Modulaarisuus mahdollistaa Campus Pro:n ketterän käyttöönoton ja yhteensopivuuden hyvin erilaisiin ympäristöihin. Järjestelmää voidaan kasvattaa pala palalta, mikä tekee sen käyttöönotosta hallitun ja ennakoitavan

Integroitavissa nykyisiin järjestelmiin

Campus Pro:n monipuoliset rajapinnat tarjoavat ratkaisun eri järjestelmien väliseen linkitykseen. Järjestelmä soveltuu itsenäiseksi opintohallinnon ohjelmistoksi tai osia siitä voidaan integroida oppilaitoksen nykyiseen järjestelmään.

Campus Pro ohjaa koulutusprosessia ja poistaa päällekkäistä työtä, mikä parantaa koulutuksen laatua ja säästää oppilaitoksen resursseja.

Uusi Study@ -oppimisalusta julkaistiin syyskuussa

Campukseen kuuluva työpaikalla tapahtuvan oppimisen työkalu Study@ tukee tehokkaasti nykymuotoista koulutusta. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen dokumentointi, palautteenanto ja opettajan, työpaikkaohjaajan sekä opiskelijan välinen viestintä hoituvat näppärästi mobiilissa käyttöliittymässä. Tämän lisäksi Studylla hoituu täysin sähköinen osaamisen arviointi aina näytön suunnittelusta arviointipöytäkirjan sähköiseen allekirjoitukseen asti.

Studyyn tehty laaja uudistus tuo parannuksia muun muassa käytettävyyteen, opiskelijan seurattavuuteen sekä järjestelmän sisältämään oppimisanalytiikkaan. Lisäksi olemme julkaisemassa uuden huoltajan käyttöliittymän sekä sovelluskaupoista ladattavan mobiilisovelluksen.

Läpinäkyvyyttä oppimiseen

Katso video!

Turvahälytyskanava

Katso video!

Mobiili oppimisalusta

Katso video!

Täysin sähköinen arviointiprosessi allekirjoituksineen

Campus pro mahdollistaa myös opiskelijan näytön suunnittelun ja arvioinnin täysin sähköisesti. Sovelluksessa hoituvat sekä palautteenanto, dokumentointi, että arviointiin käytettävien lomakkeiden sähköinen allekirjoitus. Allekirjoitus voidaan hoitaa turvallisesti esimerkiksi mobiilivarmenteen tai pankkitunnusten avulla.

Sovelluksessa opiskelija, opettaja, sekä työelämän edustaja voivat osallistua arviointiprosessiin omissa rooleissaan. Näyttöprosessi tehostuu, kun kaikki siihen liittyvät tiedot löytyvät yhdestä paikasta. Arviointiprosessia helpottaa myös se, että opiskelijan päiväkirjamerkintöjä voidaan liittää arviointiaineistoon. Kun näyttötiedot lopuksi siirtyvät automaattisesti Koski-, sekä eHOKS -palveluihin, koko näyttöprosessi on hoidettu ilman ensimmäistäkään paperidokumenttia.

Turvallista ja tehokasta koulutuksen hallintaa

Campus Pro on alusta alkaen suunniteltu vaativaan käyttöön, jossa turvallisuus on erityisesti huomioitu. Tämä näkyy mm. Campus Pron järjestelmäarkkitehtuurissa, jossa henkilötiedot ovat erotettu fyysisesti koulutustiedoista. Ratkaisu mahdollistaa sen, että tietoihin pääsyä voidaan valvoa ja rajoittaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tietoturvaa ei kuitenkaan takaa yksittäinen ratkaisu, vaan se on huomioitava kaikessa toiminnassa järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelusta aina valmiin tuotteen ylläpitoon. Pitkän kokemuksemme myötä valikoituneet parhaat käytännöt ja sujuva asiakasyhteistyö mahdollistavat tavoitteen tehokkaan toteutumisen.

Campuksen käyttäjinä voimme digitalisoida palveluitamme sujuvasti ja helpottaa sisäistä työtämme, mikä parantaa myös asiakaskokemusta.
Tämän mahdollistavat mm. Campuksen visuaalinen ja tarpeitamme palveleva käyttöliittymä, välineet opiskelijoiden sähköiseen asiointiin sekä hyvät tekniset rajapinnat.

Rastor-instituutin ICT-johtaja Timo Soikkeli

Järjestelmä räätälöidään tarpeisiinne sopivaksi

– maksatte vain tarvitsemistanne ominaisuuksista!

Koulutuksen sisällön hallinta
Opetusryhmien ja opiskelijoiden hallinta
Oppijan käyttöliittymä
Automaattiset muistutukset
Läsnäolotietojen ja suoritusten kerääminen
Työpaikalla tapahtuvan oppimisen seuranta
Oppimistehtävät
Osaamisen kehittäminen ja seuranta
Alkukartoitus
VOS-laskenta
Henkilökohtaistaminen ja yksilölliset opintopolut
Raportointi ja tilastoinnit
Kouluttajien ja tilojen resursointi
Opsos-etuuksien ja koulutuskorvausten käsittely
Koski- ja eHOKS-rajapinnat
Tukee vuorovaikutusta
Mahdollistaa tiedon ja opetusmateriaalin jakamisen
Selainkäyttöinen
Tukee koko oppimisprosessia ajasta ja paikasta riippumatta
Soveltuu kaikille laitteille
Tuo läpinäkyvyyttä oppimisprosessiin
Mahdollistaa oppijan yksilöllisen ohjaamisen ja oppimisen etenemisen seuraamisen
Visuaalinen ja helppokäyttöinen

Kokeile maksutonta demoa

Kokeile Campuksen oppimisympäristöä oppijan näkökulmasta.

Demosta löydät lyhyitä videotehtäviä, joiden avulla pääset tutustumaan järjestelmän perusominaisuuksiin ja saat yleiskuvan siitä, miltä järjestelmä näyttää ja tuntuu.

Tilaa demotunnukset

Painiketta klikkaamalla aukeaa uusi ikkuna, jossa voit tilata demotunnukset. Täytä tiedot ja saat sähköpostiisi linkin demoon.