TYÖ- JA HARJOITTELUPAIKAT

Yrityksessämme työskentelee ohjelmistoalan ja myynnin osaajia. Haluaisitko sinä olla yksi meistä?

Jätä hakemus

Avoimet työpaikat

TYÖ- JA HARJOITTELUPAIKAT

Olemme turkulainen ohjelmistoyritys, jonka tuotteet ovat nykyaikaisia koulutuksen ja osaamisen kehittämisen työkaluja.

Digitaalisen markkinointiviestinnän tekijä, hakuaika 1.1.2019-20.1.2019

Haemme digitaalisen markkinointiviestinnän osaajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työ on pääasiassa markkinointimateriaalin tuottamista ja webbisivuston päivittämistä sekä hakukonemarkkinointia. Työ sopii mm. opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle, jolla on kokemusta tehtävistä. Mikäli sinulta löytyy myös myyntiosaamista, tehtävä voi laajentua kokopäivätoimiseksi.

Hakuaika ja valinta

Hakuaika päättyy 20.1.2019. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteella petri.huttunen@rediteq.fi. Valinta pyritään tekemään tammikuun loppuun mennessä.

Tuote-esittelijä/myyjä, hakuaika 1.1.2019-31.1.2019

Haemme ohjelmistomme myyntiin ja markkinointiin tuote-esittelijää, joka pystyy hoitamaan tuotteen esittelyä sekä videotapaamisissa että messuilla. Kielitaidon osalta olemme kiinnostuneita erityisesti englanninkielen taidoistasi. Työ on osa-aikaista ja työajasta sovitaan tapauskohtaisesti. Työ sopii esim. opiskelun ohessa tehtäväksi.

Hakuaika ja valinta

Hakuaika tähän tehtävään päättyy 31.1.2019. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteella petri.huttunen@rediteq.fi.  Valinta pyritään tekemään 15.2. mennessä.

Hakemisesta

Otamme vastaan vain sähköpostitse toimitettuja sähköisiä hakemuksia.  Vahvistamme saapuneet hakemukset sähköpostitse muutaman päivän sisällä sen saapumisesta. Liitä hakemukseesi kopiot keskeisistä koulu- ja työtodistuksista, sekä palkkatoivomus. Kysymykset ensisijaisesti sähköpostilla. Mikäli haluat kysyä tehtävästä puhelimitse, varaa sähköpostilla etukäteen puhelinaika.

OPINNÄYTETYÖT ja HARJOITTELUPAIKAT

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan opintojen loppuvaiheessa oleville ohjelmisto-/tietojenkäsittelyalan opiskelijoille mahdollisuutta opinnäytetyöhön/harjoitteluun. Työ edellyttää perustason Visual Studion ja C# -kielen sekä SQL-tietokantaosaamista.

Lisätietoja

Tiedustelut avoimista työpaikoista sähköpostitse Petri Huttuselta (petri.huttunen@rediteq.fi).

Mikäli haluat keskustella tehtävistä puhelimitse, varaathan sähköpostitse etukäteen puhelinajan.