TYÖ- JA HARJOITTELUPAIKAT

Yrityksessämme työskentelee ohjelmistoalan ja myynnin osaajia. Haluaisitko sinä olla yksi meistä?

Jätä hakemus

Avoimet työpaikat

TYÖ- JA HARJOITTELUPAIKAT

Tuote-esittelijä/messuemäntä/myyjä, hakuaika 30.7.2018-12.8.2018

Olemme turkulainen ohjelmistoyritys, jonka tuotteet ovat nykyaikaisia koulutuksen ja osaamisen kehittämisen työkaluja. Haemme ohjelmistomme myyntiin ja markkinointiin tuote-esittelijää, joka pystyy hoitamaan tuotteen esittelyä sekä messuilla että videotapaamisissa. Myyjän ominaisuuksista saat lisäpisteitä. Työhön voi osaamisesi mukaan sisältyä myös mm. webbisivuston päivittämistä ja markkinointimateriaalin tuottamista, kun tuote on tullut riittävän tutuksi. Odotamme sinulta toimenkuvaan kuuluvan esiintymistaidon lisäksi messujen läpiviennissä tarvittavaa oma-aloitteisuutta. Kielitaidon osalta olemme kiinnostuneita erityisesti englanninkielen taidoistasi.

Työ on osa-aikaista ja työajasta sovitaan tapauskohtaisesti. Työ sopii esim. opiskelun ohessa tehtäväksi. Seuraavat messut ovat 4.-5.9.2018, joten perehdytys työhän alkaa elokuussa.

Hakuaika ja valinta

Hakuaika päättyy 12.8.2018. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteella petri.huttunen@rediteq.fi.

Hakemisesta

Otamme vastaan vain sähköpostitse toimitettuja sähköisiä hakemuksia. Vahvistamme saapuneet hakemukset sähköpostitse. Liitä hakemukseesi kopiot keskeisistä koulu- ja työtodistuksista, sekä palkkatoivomus. Kysymykset ensisijaisesti sähköpostilla. Mikäli haluat kysyä tehtävästä puhelimitse, varaa sähköpostilla etukäteen puhelinaika.

 

OPINNÄYTETYÖT ja HARJOITTELUPAIKAT

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan opintojen loppuvaiheessa oleville ohjelmisto-/tietojenkäsittelyalan opiskelijoille mahdollisuutta opinnäytetyöhön/harjoitteluun. Työ edellyttää perustason Visual Studion ja C# -kielen sekä SQL-tietokantaosaamista.

Lisätietoja

Tiedustelut avoimista työpaikoista sähköpostitse Petri Huttuselta (petri.huttunen@rediteq.fi).

Mikäli haluat keskustella tehtävistä puhelimitse, varaathan sähköpostitse etukäteen puhelinajan.