Tuote-esittelijä/messuemäntä/myyjä, hakuaika 30.7.2018-12.8.2018

Olemme turkulainen ohjelmistoyritys, jonka tuotteet ovat nykyaikaisia koulutuksen ja osaamisen kehittämisen työkaluja. Haemme ohjelmistomme myyntiin ja markkinointiin tuote-esittelijää, joka pystyy hoitamaan tuotteen esittelyä sekä messuilla että videotapaamisissa. Myyjän ominaisuuksista saat lisäpisteitä. Työhön voi osaamisesi mukaan sisältyä myös mm. webbisivuston päivittämistä ja markkinointimateriaalin tuottamista, kun tuote on tullut riittävän tutuksi. Odotamme sinulta toimenkuvaan kuuluvan esiintymistaidon lisäksi messujen läpiviennissä tarvittavaa oma-aloitteisuutta. Kielitaidon osalta olemme kiinnostuneita erityisesti englanninkielen taidoistasi.

Työ on osa-aikaista ja työajasta sovitaan tapauskohtaisesti. Työ sopii esim. opiskelun ohessa tehtäväksi. Seuraavat messut ovat 4.-5.9.2018, joten perehdytys työhän alkaa elokuussa.

Hakuaika ja valinta

Hakuaika päättyy 12.8.2018. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteella petri.huttunen@rediteq.fi.

Hakemisesta

Otamme vastaan vain sähköpostitse toimitettuja sähköisiä hakemuksia. Vahvistamme saapuneet hakemukset sähköpostitse. Liitä hakemukseesi kopiot keskeisistä koulu- ja työtodistuksista, sekä palkkatoivomus. Kysymykset ensisijaisesti sähköpostilla. Mikäli haluat kysyä tehtävästä puhelimitse, varaa sähköpostilla etukäteen puhelinaika.