Ratkaisut asiakkaiden koulutukseen

Onko yrityksellänne tuote tai palvelu, jonka käyttöön asiakkaasi tarvitsevat koulutusta? Onko asiakkaallasi haasteena kouluttaa samaan ketjuun kuuluvien yksiköiden henkilökunta vaaditun konseptin mukaisesti?

Lue lisää

Lisää asiakastyytyväisyyttä

Usein puhutaan, että osaaminen on yrityksen tärkein resurssi. Yrityksen oman henkilöstön osaamisen lisäksi on tärkeää huolehtia myös yrityksen asiakkaiden osaamisesta. Kun asiakkaasi saavat kaiken hyödyn irti tuotteistasi ja palveluistasi, asiakastyytyväisyys kasvaa.

Sopro Onlinen avulla asiakkaiden kouluttaminen onnistuu kustannustehokkaasti ja tasalaatuisesti. Tuotteisiin ja palveluihin liittyvät materiaalit voidaan jakaa kätevästi selainpohjaisen oppimisalustan kautta ja esimerkiksi videokoulutusten järjestäminen onnistuu isommallekin porukalle kerralla.

Perusominaisuudet

  • oppijoiden hallinta
  • oppijaryhmien hallinta
  • koulutuksien hallinta
Tutustu Sopro Onlineen

Miten voimme auttaa juuri teitä?

Muutamia esimerkkejä Sopro Onlinen hyödyistä:

Etäkoulutukset

Ohjelmisto  mahdollistaa etäkoulutusten ja webinaarien järjestämisen. Suurenkaan ryhmän kouluttaminen samanaikaisesti ei siis enää tuota ongelmaa.

Missä ja milloin vain

Ohjelmisto on käytettävissä myös mobiililaitteilla, joten oppijat pääsevät koulutusmateriaaleihin käsiksi ajasta ja paikasta riippumatta. Enää kouluttautuminen ei ole sidottu luokkahuoneeseen!

Materiaalipankki

Koulutusmateriaali on mahdollista lisätä suoraan sähköiseen oppimisalustaan. Kun kaikki materiaali on kerätty yhteen paikkaan, ei tietoa tarvitse etsiä monesta paikasta.

Miksi valita Sopro Online?

Edullinen ja monipuolinen

Sopro Online ei vaadi suuria investointeja, sillä se on nopea ja edullinen ottaa käyttöön. Maksatte lisäksi ainoastaan niistä toiminnallisuuksista, joita tarvitsette. Hinta alkaen 198€/kk.

Seuraa oppimisen kehittymistä

Määritä osaamisvaatimukset, selvitä nykyinen osaamistaso ja seuraa havainnollisten työkalujen avulla asiakkaidesi tietojen ja taitojen kehittymistä.

Kehittynyt koulutuksen hallinta

Sopro Online sisältää osaamisen hallintaan kehittyneet välineet, joista voi ottaa käyttöön tarvitsemansa. Kokonaisvaltainen koulutuksen hallinta antaa hyvät avaimet laadukkaan koulutuksen järjestämiseen.

Tiedätkö minkä verran osaamisen hallinta Sopro Onlinen avulla kustantaisi organisaatiollenne?

Laske hinta!